PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293017
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Lepiej się bawiłem oglądając Pamiętniki z wakacji i Kuchenne rewolucje Przynajmniej można się tam trochę przestraszyć oglądając pokazywane tam pasztety. Film Skyfall
mogliby puszczać kurom przy znoszeniu jajek.

Administrator_Internetow

Dobrze, że na początku zaznaczyłeśw jakim repertuarze telewizyjnym gustujesz. To od razu plasuje cię w kurniku, dobrze, że o nim wspomiałeś, bo pasujesz tam jak ulał. A o filmach, które cię przerastają lepiej się nie wypowiadaj.
Ciekawa jestem także, które to z kolei twoje konto i pod jakim nickiem zaraz przyjdziesz tutaj sam sobie odpowiadać, jak to masz rację.

ocenił(a) film na 3
Karina_15

O czym ty pleciesz? Nigdzie nie pisałem o moich gustach telewizyjnych. Skyfall może przerastać tylko osoby o IQ trawy (15). Przecież to zwykła sensacja nastawiona na prostą rozrywkę przy popcornie.

"Ciekawa jestem także, które to z kolei twoje konto i pod jakim nickiem zaraz przyjdziesz tutaj sam sobie odpowiadać, jak to masz rację."

A z twojej strony jak to wygląda? Ile masz tutaj kont? Zakładam, że piszesz w oparciu o własne doświadczenia. Albo napisz na podstawie czego wyciągnęłaś taki wniosek.

Administrator_Internetow

No, przecież przyznałeś się, że ogladasz Pamietniki z wakacji i Kuchenne Rewolucje a to właśnie rozrywka dla ludzi o IQ trawy.

A co do liczby kont, to wynika raczej z obserwacji i wyciąganych wniosków. W niektórych przypadkach aż rzuca się w oczy, że ktoś pisze sam z sobą albo zakłada różne wątki pod różnymi nickami - podobny styl pisania, podobne sformułowania. Jesteś tu od 3 tygodni pod tym nickiem przynajmniej, czy rzeczywiście filmweb to dla ciebie nowość? Może i tak. Oczywiście, że pewności nie mam, tak tylko spekuluję.

ocenił(a) film na 3
Karina_15

"No, przecież przyznałeś się, że ogladasz Pamietniki z wakacji i Kuchenne Rewolucje a to właśnie rozrywka dla ludzi o IQ trawy."

Nie oglądam, a jedyne co powinnaś wywnioskować to to, że widziałem te programy. Ale lubisz sobie dopowiadać bzdury, podobnie z multikontem. Wniosek wyciągnięty na podstawie własnego widzimisię.

ocenił(a) film na 3
Administrator_Internetow

A no i filmweb nie jest dla mnie nowością, zaglądam tu z przerwami od kilku dobrych lat. Ale konto założyłem sobie dopiero teraz, bo byłem ciekaw jakie filmy mi podpowie ten cały wspaniały algorytm.