Moi faworyci to Connery i Brosnan, za całkowitą porażkę uważam Lasenby'ego i Daltona, a
Wy?
Nie chcę rozstrzygać; na te chwilę Niezniszczalni 2 są najlepszym filmem akcji tego roku, ale uważam że sentyment do Bonda i tak ostatecznie zwycięży. Nie ukrywam też że scen akcji w "Skyfall" na pewno będzie mniej niż w filmie Westa a jakościowo porównamy za tydzień:)
Ok , Mnie ciekawi w tym filmie udział tej francuzki w roli dziewczyny Bonda .Naprawde bardzo śliczna dziewczyna ,ciekawe jaką role bedzie miała ? Czy zapisze się bardzo pozytywnie w tej filmie ,czy odciśnie swoje piętno na tym filmie ,na tej histori .No i najważniejsze czy Bond po zakończonej misji tak jak kiedyś wyladuje w jej ramionach ...
Nie wiadomo; może skończyć w ramionach Bonda, albo zginąć a rąk Silvy. Równie ciekawa jest Eve i z tego co wnioskuje będzie raczej partnerka w akcji Bonda niż kolejną jego dziewczyną, ale mogę się mylić.
W filmach Bond zazwyczaj ma dwa typy dziewczyn, i zazwyczaj jego partnerka w akcji jest też jego główna kochanką, a druga ginie.
Craig to najlepszy odtwórca roli Bonda w całej historii serii przygòd agenta 007. Reszta na jego tle to statyści, albo nudni, albo totalnie bez wyrazu. Kto tego nie dostrzega chyba musi zwyczajnie być ślepy. Only Craig !
Kończ waść, wstydu oszczędź... Jak można pisać, że postać Connerego lub Moora była nudna lub bez wyrazu? Tych filmów albo nie oglądałeś albo oglądałeś kiedyś i słabo pamiętasz. Innego racjonalnego wytłumaczenia na pisanie czegoś takiego nie znajduję...
Witam.
Ktoś wstawił wersje kinową w necie;D ściągnełem i byłem zaskoczony. Sami oceńcie. Moim zdaniem nie warto nawet na dvd czekać ;D
PS. Ucięte jest jakieś 30s na początku.
cho*mikuj.p*l/Maarcel33/Filmy+2012!!!
trzeba usunąć * z linku wyżej ( są dwa)
Wszyscy aktorzy Bonda byli świetni, to filmy z nimi się różniły, ale nigdy nie było tak, aby jakiś 'odcinek' był tragiczny.
1. Connery
2. Dalton
3. Craig
4. Lazenby
5. Brosnan
6. Moore
number 1 : Daniel Craig. Ten aktor urodzil sie by byc Bondem pomimo ze nie pasuje do opisu z powiesci.
number 2: Connery
number 3: Brosman
number 4: Moore
nuber 5: Dalton
number 6: Lazenby