PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

hhmmmmm

ocenił(a) film na 10

Coś mi się zdaję (a może nie) że James Bond to tylko zwykła przykrywka agencji żeby nie ujawnić prawdziwego imienia i nazwiska i tytuł nadawany tylko najlepszym agentom
np. Pierce Brosnan mógł zginąć podczas jakiejś misji a zastąpił go jakiś inny agent którego imienia i nazwiska nie poznamy (czyli na dzień dzisiejszy Daniel Craig).Przyszło mi to
do głowy po tym jak M wyjawiła prawdziwe imię Raoula Silvy (Tiago Rodriguez).A Skyfall jest chyba jedną z najlepszych części Bonda.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
killfrenzy8282

Bardzo ciekawa teoria, i mogliby ją wykorzystać. W ten sposób Bond byłby "nieśmiertelny" :D Gdyby 1 osoba zginęła, zastąpiłaby ją również równie dobra postać pod tą samą nazwą :D
Dałeś mi dużo do myślenia :D

ocenił(a) film na 10
IronHulk12

Gdyby nie Skyfall to bym o tym nie pomyślał :D

ocenił(a) film na 8
killfrenzy8282

Ten sam film podważa tę teorię. Co prawda wszystko wskazuje na to, że Silva działał pod innym nazwiskiem, ale już rodzice Bonda nosili właśnie takie nazwisko - widać grób.

ocenił(a) film na 10
lady_czeko

Szczerze to ja już sam się pogubiłem. Równie dobrze mogli rodziców Bonda pogrzebać pod fikcyjnym nazwiskiem jakim jest właśnie Bond. Nie wiem sam mam tysiąc myśli na ten temat xD

ocenił(a) film na 10
killfrenzy8282

A może Bond (Conery) to ojciec Bonda (Craig'a) a Conery to Andrew Bond a James to mogło być jego drugie imię, wtedy go używał więc tak też mógł nazwać swojego syna.