że bond 23 będzie mial premierę pod koniec 2012 roku, specjalnie na 50 lecie jamesa bonda
Pokaż / wyślij wszystkim linka do strony na której znalazłeś tą informacje a ci uwierzę, bo narazie jesteś z deczka nadpobudliwy z tym zakładaniem tematów - albo jesteś troll, albo nowy user. Jeżeli jesteś nowy to radzę zapoznać się ze zwyczajami forum żebyś na przyszłość nie popełniał takich błędów jak zakładanie nowych tematów pod już istniejącymi bo to wali po oczach. Narazie!!!
po 1 wypchaj się koleś z tą wiarą, lepiej nie zaczynać ze mną gadki , jeśli masz takie głupoty pisać w stosunku do mojej osoby
po 2 będę zakładał sobie tyle tematów ile będę chciał, czyli jeden temat na jeden film, który obejrzałem
po 3 sam jesteś troll jełopie, jestem od ciebie starszy o wiele, więc szacunek się należy, jeśli tego nie potrafisz to nie zaczynaj ze mną, bo dobrze na tym nie wyjdziesz
po 4 nie będę dokopywał się tematów tam gdzieś w głębi gdzie jest mowa o to kiedy film będzie, sam sobie gościu szukaj i wszystko czytaj
po 5 już lepiej nie pisz w tym temacie, lepiej będzie tak dla ciebie,ostrzegam.