Sl8n8

2006
5,7 116  ocen
5,7 10 1 116
Sl8n8
powrót do forum filmu Sl8n8

opis filmu

ocenił(a) film na 10

Pewna dziewczyna bierze udział w wypadku samochodowym, w którym ginie jej ojciec. Nie mogąc go wydostać z pojazdu, prosi o pomoc przyjaciół, którz mają jednak inne plany. Przy pomocy "świeżego" nieboszczyka chcą skontaktować się duchami po drugiej stronie. Na ich nieszczęście, zjawia się bardzo "niezadowolony" i zły duch, który zaczyna krwawą jatkę... [film z dużą ilością krwi, polecam fanom gore]

ocenił(a) film na 5
blickmax

Skad wziołeś ten opis ? Ciekawi mnie to bo on nadaje się do ewentualnego wywalenia aby nie wprowadzał ludzi w błąd ! jak już to

"Pewna dziewczyna bierze udział w wypadku samochodowym, w którym ginie jej ojciec. Nie mogąc go wydostać z pojazdu, prosi o pomoc przyjaciół, którz mają jednak inne plany....."

powinno wygladać przynajmiej tak ...

"Pewna dziewczyna bierze udział w wypadku samochodowym, w którym ginie jej ojciec. Nie mogac go wydostać z pojazdu pomaga jej kierowca ciężarówki gdzie obaj ( kierowca i ojciec ) giną podczas wybuchu.....Dziewczyna strasznie to przechodzi a na dokładke wyczówa czyjąś obecność tuż za swoimi plecami .... Los chciał że jedzie po rzeczy ojca do jego byłej "pracy" z grupa przyjaciół gdzie dostaje propozycje zwiedzenia nie czynnej już kopalni ... z kopalną wiąże się jednak pewna legenda ... co się pozniej okazuje nie do końca prawdziwa ... i tu pojawia sie (niezadowolony i zły duch który zaczyna krwawą jatkę) wcielając się w uczestniczke wycieczki zaczyna swoje krwawe morderstwa ... pozostali staraja się poczatkowo odnaleść uciekinierke opentana przez ducha (o czym nie wiedza) i wydostać się z kopani w której zostali uwięzieni a w tym pomaga im duch ojca zmarłej dziewczyny.... "

co do filmu średni i średnio mi się podobał strasznie prosty był do przewidzenia .... pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
andy_19

" ...i wydostać się z kopani w której zostali uwięzieni a w tym pomaga im duch ojca zmarłej dziewczyny.... "

pomyliłem sie na końcu chodzi oczywiscie o ducha zmarłego ojca dziewczyny :-)