6,6 282  oceny
6,6 10 1 282
Slow Burn
powrót do forum filmu Slow Burn

ocenił(a) film na 5

Nie będę się rozpisywał bo film był nudny prawie zasnąłem jak go oglądałem nie polecam nikomu nie warto marnować czasu.
POZDRAWIAM

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
hitmanV

To skoro jest taki nudny i beznadziejny to dlaczego dałeś ocenę 5 a nie 1 czy 2? Jak dla mnie film który ma ocenę 5 jest średni...

ocenił(a) film na 9
lucas86

Czytając wypowiedzi innych mam wrażenie że ogladaliście nie ten film, który ja przed chwilą pod tym samym tytułem i z tymi samymi aktorami.
Film gatunkowo przypomina troche wielki hit "Podejrzani" - historie Kajzera Soze i Infiltracje 2006.
Slow Burn extra film, świetnie przedstawiona historia, w której ciężko dopatrzeć sie nieścisłości. Wątek mafijny, skorumpowanej policji, no i śliczna kobieta ;)
Jak zwykle świetna gra Raya Liotta. Film wcale nie jest nudny, dla tych ktorzy lubią dobrze opowiedziane historie, napewno sie spodoba, polecam.

ocenił(a) film na 4
hitmanV

Rzeczywiscie nudnawy filmik ;/ Zapowiadal sie niezle na poczatku ale pozniej jest coraz nudniejszy.
Kiepsko...

ocenił(a) film na 9
hitmanV

mi sie wydaje ze poprostu nie rozuymiesz o czym chdozilo w filmie i zamiast zastanawiac sie podczas filmu i rozwaizywac zagadke tego o co chodzilo to patrzyles sie na cycki tej laski i tyle...

ocenił(a) film na 9
SzYnA_GNT

mi także bo film jako thriler, cała historia i zagadka związana z cała sprawą, jest naprawde dobry,a Ray Liotta zagrał mistrzowsko.Film kojaży mi sie z "Podejrzanymi" wilkim dziełem Bryan Singer, to jeden z moich ulubionych filmów.Pozdro Fan.

ocenił(a) film na 8
Fanek_2

Dokładnie - podobieństwo rozwiązania i wyjaśnienia intrygi w ostatnich scenach filmu żywcem przeniesione z podejrzanych, końcowy efekt nie tak mocny ale i tak film wart oglądnięcia

ocenił(a) film na 6
tiptoe

Dokładnie tak, trochę zbyt podobny do "Podejrzanych" (jak również do "Zatoichi"), ale zupełnie nie dorównuje mu klasą.
Jest natomiast bardzo porządnie zrealizowany i przyjemnie się go ogląda. Niezła rola Liotty. Przyjemnie się ogląda, ale pozycja czysto rozrywkowa. Taki przyzwoity thriller, który "jednym okiem wpada, a drugim wypada".