Smakosz 2

Jeepers Creepers II
2003
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 25655
5,2 8 krytyków
Smakosz 2
powrót do forum filmu Smakosz 2

Film

ocenił(a) film na 3

No właśnie... Ten film ukradłem z sieci jakiś czas temu i nawet do końca go nie obejrzałem, bo miałem wrażenie, że oglądałem go już 100 lat temu... I byłem o tym przekonany, że to jast jakiś stray film... Aż tu nagle wybieram się do kina na "Osadę" i co widzę...? Trailer "Smakosz 2". Byłem w szoku i przyznam się, że nie wiedziałem o co chodzi. Ktoś wie o co chodzi?
Tak poza tym, to film nie podobał mi się. Pomysł może i dobry, ale na książkę a nie na film. Większe wrażenie zrobił na mnie przejechany kot z wytrzeszczonymi oczami, którego dzisiaj widziałem na ulicy...

ocenił(a) film na 3
Telemnar

Nie wiem... może to zależy od tego, kto jakiej dawki adrenaliny potrzebuje. Staram sie byc tolerancyjny, ale na prawdę nie wiem, jak ten film może sie podobać. Jak byłem mały, to przepadałem za takimi filmami, ale upodobania się zmieniają... a raczej czlowiek się rozwija i czasami potrzebuje czegos więcej niż 'sucho' zobrazowana akcja zapisana w egzemplarzu scenariusza.

ocenił(a) film na 2
Telemnar

tak, zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Podczas ogladania filmu, jedyna rzecza jakiej sie balam, byl pies mojej kumpeli ktory ni z tad ni z owad sie na mnie rzucal (?). film jest taki.. dziecinny? wogole nie straszny. i ten koniec jest taki denny; czemu oni nie wpadli na to, zeby tego potwroa spalic albo co? tylko trzymali go, zeby potem znowu wszystkich pozabijal? hmm, moze odpowiedzi na moje pytania znalazlabym w Smakoszu 1 ale jakos nie mam ochoty ogladac ponownie tego filmu w jakiejkolwiek postaci.

użytkownik usunięty
Telemnar

poukładaj sobie puzle i porozwiązuj krzyżówki - tam jest dużo adrealiny i możesz się rozwinąć. Albo idż na grzyby... asshole