Smakosz 2

Jeepers Creepers II
2003
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 25655
5,2 8 krytyków
Smakosz 2
powrót do forum filmu Smakosz 2

dobry

ocenił(a) film na 7

dalem 7 uwazam ze smakosz 2 to dobry horror;)

jarek719

Ja bym go zaliczył nie do horroru, ale komedii. Co to miało być? Przylatuje sobie dużyyy ptak i zabiera ludzi. :/ porażka
Pierwsza część była o niebo lepsza!

SlowDown

zgadzam sie z Tobą w całej rozciaglosci.

dawno sie tak nie usmiałam. Scena pod koniec kiedy ten pseudo smakosz próbuje dotrzec poprzez trawe do czarnoskorego studenta smiech i tyle skacze jak zabka no malo co ze smiechu z krzesla nie spadlam.I jeszcze kiedy lize przednia szybe autokaru wybierając w ten sposób ofiary eh jako horror film poległ jako komedia polecam hehehe

ocenił(a) film na 7
SlowDown

Prawda. Niemniej pierwsza i ostatnia scena go ratują :).
Siódemka za te sceny i sentyment do pierwszej części.

jarek719

jarek zmien dilera albo podaj mi jego nr ;))

ocenił(a) film na 3
mateush65

Kiepski,ale przynajmniej na nim nie usnęłam,więc nie jest tak źle.Z nudów można sobie zobaczyć.

ocenił(a) film na 6
jarek719

Ja z nudów zobaczyłem no i taki sobie a nawet niezły moja ocena 6/10.Nie wyróżnia się z tłumu straszydeł np.Jason X i takie tam.

użytkownik usunięty
orzechuuuu

Ja też dałam 7, ale nie oceniałam jako horror tylko jako komedie dosłownie ;P Przez połowę filmu zastanawiałam się czy to na pewno horror jest ;D Dawno się tak nie uśmiałam ;P Pozdrawiam...

ocenił(a) film na 7
jarek719

zgadzam sie zabka byla smieszna ale po prostu wczulem sie w sytuacje jakbym to ja byl w tym autobusie:P i co gorsza jakby mnie wybral i chcial mnie mnie przelizac;)lol2 a do dilera nie chodze po prostu chyba za duzo szaleju sie najadlem przed seansem hehe