normalnie nie wiem co powiedzieć jest to spełnienie moich mażeń i wogule chcem zagrać kiedys w takym filmie bo lubię takaie filmy i je kocham . czesc
Przez takie komentarze jak twoj trace zaufanie do opinii internautow. Zna ktos ciekawe stronki o filmach z komentarzami ludzi o bardziej wyrafinownym guscie. Mam dosc czytanie opinii malolatow, a juz WOGULE o ich MAŻENIACH :(
dziewczynko ile ty masz lat??? wez sobie ledpiej wejdz na strone myszki micki a nie zasmiecasz takim opiniami forum:D
no cóż...nie zawsze kimoman to człowiek który ma pojęcie o filmach...widać to doskonale na tym przypadku.
A wy kim jesteście że wasza ocena jest najbardziej trafna co. Właśnie jak czytanm takie wasze bluzgi na kogos to trace wiare w takich expertów jak wy.
Eh jestescie żałośni. Czy wy wiecie co to jest gust??? podpowiem wam że gust to zecz bardzo indywidualna. Każda jednostka została obdazona innym gustem(prawie tak jak z liniami papilarnymi)więc jak można oceniać kogoś po tym że podoba mu sie film który wam do gustu nie przypadł. Twierdzicie że to mała dziewczynka, a sami zachowujecie sie jak male dzieciaki.NP niektórzy z was w MOICH ULUBIONYCH mają film PAN i PANI SMITH który dla mnie np był totalnym gniotem, typowym Hollywodzkim kiczem, ale mimo to nie twierdze ze nie znacie sie na filmach, gdyż taki macie gust a nie inny, i staram sie to uszanować. uważacie sie za wielkich znawców a sami nie rozumiecie fundamentalnych zasad, jakimi sztuka filmowa( jak i cała szeroko rozumiana sztuka)sie rządzi.
jedna sprawa to gust a druga to brak gustu - i nie mów mi, że małe dzieci (11-14), które wchodzą tu, żeby dać dla harry pottera albo głupiutkich puściutkich "komedii romantycznych" 10 a wspaniałe dzieła jak chociażby skazani na shawshank mieszają z błotem i stawiają jedynkę "bo nudny" - nie mów mi chłopaku, że tacy delikwenci mają gust
jeden (np. ja) lubi taksówkarza, zapach kobiety, podaj dalej - inny (ci o których wspomniałeś) pan i pani smith - szanuje ich zdanie, film taki sobie ale aktorzy wspaniali, a jeszcze inni (i to trzeba podkreślić) marzą żeby zagrać w smakoszu
tylko gdzie tu sens i logika? skoro mówisz o gustach - to staraj się zrozumieć, że niektórzy ludzie naprawdę nie mają gustu (bo np. ograniczają się do oglądania tylko nowych filmów)