Smakosz 2

Jeepers Creepers II
2003
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 25653
5,2 8 krytyków
Smakosz 2
powrót do forum filmu Smakosz 2

tandetne wykonanie, nie było żadnego przesłania, bezsensowna fabuła. Nie wytłumaczono, czemu np. ten potwór "czuje strach tylko tych, których wybrał". Nawet muzyka nie nadawała tonu filmowi, co sprawiało, że był bardzo nudny.

Fun_Qua

ej a mnie ste tam podobal!!! nie macie wyppbrazni z tego to wynika!!! tylko czlowiek z dosc wybujalo wyobraznia odczuwa strach i napiecie w danej scenie!!! zato ludzie tacy jak wy o nizszych kryteriach umyslowych potepiacie takiego typu filmy!!! zapenwe ... moze bez komentarza dalej bo nie chce was urazic!!! pozdrawiam!!!

ViBOra

Wiesz na czym opierają się horrory? Na ludzkim lęku przed (bolesną) śmiercią... tak się składa, że normalni ludzie nie boją się czegoś, co nie jest zbyt realne. To ludzie tacy jak ty boją się byle jak przerobionego komputerowo pokemona ze zniekształconymi rysami twarzy. Mało tego- taki strach jeszcze was podnieca. każdy horror musi mieć jakieś przesłanie czy chociażby intrygującą fabułę... bo mnie raczej nie zainteresowałaby historia o potworze, który zjada ludzi w autobusie. Pomyśl o tym jakie to beznadziejne!

Fun_Qua

to ty jestes beznadziejna czy beznadziejnym kim i czym kolwiek jestes!! ty sie poprostu na filmach nie znasz a kat ogolnie to kazdy ma swoj gust!!! i jak sie tobie film nie podoba to swoje beznadziejne komentarze bez .... hm... bez komanetarza zostaw dla siebie!!! Czy ty jestes jakims krytykime filmowym bo mi sie eydaje ze nie!!! pozdrawiam głeboko i szeroko1!! :P

ViBOra

Eh mnie sie tam bardzo podobał! ci ktorym sie nie podobał nie znają sie na rzeczy, nawet cześć 2 lepsza od 1 , jedynka nudna z deczka, oby ta 3 szybko wyszła ;]