Smakosz 2

Jeepers Creepers II
2003
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 25655
5,2 8 krytyków
Smakosz 2
powrót do forum filmu Smakosz 2

po psrotu popłakałam się ze śmiechu na tym filmie!!! boże, latający pedzio ze skrzydłami nietoperka zjadający uczniów z autobusu. hahahahahahaha. jak można nakręcić coś takiego i nazwać to HORROREM? hahahaha, hahahahaha!!! latający strach na wróble

ocenił(a) film na 3
zlosnicaaa

Horror to jest to co ty mi tutaj napisałaś dziewczyneczko. Jeśli cię to tak śmieszy, to droga wolna, raduj się, a ciekaw jestem jak ty byś się śmiała gdyby ktoś na ciebie polował i próbował ci wyżreć flaki??? Chyba bym trzymał za niego kciuki, bo te twoje wypowiedzi doprowadzają mnie do szału !!! Nie wiem, czy mam się śmiać, czy też płakać, bo Twoja wypowiedź jest żenująca.
Serdecznie pozdrawiam :):):)

ocenił(a) film na 1
slasherfan

... to jest film chlopcze obudz sie... gdzie ty zyjesz... jak to " a ciekaw jestem jak ty byś się śmiała gdyby ktoś na ciebie polował i próbował ci wyżreć flaki???" pobudka... czegos takiego nie ma... a jesli uwazasz ze jest to ... idz do psychologa

ocenił(a) film na 1
zlosnicaaa

Przyznam film jest komiczny i nie raz się na nim uśmiałem ,nie z powodu akcji ,a tandety jego wykonania ,film ublizający całej kinomatografii i gatunkowi horrorów. Polecam ten film jedynie jako komedie do obejżenia w towarzystwie na jakieś imprezie :P

ps.film dostał odemnie zaszczytną JEDYNECZKĘ :)

ps2.nie skomentuje wypowiedzi slasherfana i diversa... dno totalne i gówniarstwo :/

loczyn

jasne dla was wszystko jest smieszne... wy sami jestescie smieszni... to ja w takim razie wysmieje film PIŁA bo nudzilam sie juz na 2 cześci... jesli wam nie odpowiada to nie walcie z grubej rury tylko jak cywilizowany czlowiek... zalosni jestescie w tym momencie... a ten film kazdy odbiera w inny sposob wiec po ca sa te beznadziejne wyzywanki, klotnie!! pozdro :)

zlosnicaaa

Spokojnie, bez takich emocji:) No patrzcie, ktoś się wypowie a Wy od razu musicie go obrażać. Trochę taktu.
Autorkę jestem w stanie w 100% zrozumieć - są horrory na których po prostu płacze się ze śmiechu. Ja ogladałam z przyjaciółmi Smakosza 1 i też śmialiśmy się (wprawdzie nie z samego filmu, o ile z tego że smakosza można było baaardzo idealnie odnieść do pewnego naszego jednego znajomego).
A poza tym kązdy ma prawo odbierać film jak chce - i to nie jest powód żeby się na niego rzucać.
Pozdrawiam wesołą autorkę posta:D
I nawiasem mówiąc my też się z moimi przyjaciółmi śmiejemy z tego typu horrorów;)

zlosnicaaa

Panienko zapraszam do obejrzenia jakże starsnych filmów typu "Stay Alive", zapewne spodoba Ci się grupka amerykańskiej młodziezy jaką reprezentujesz, jest to różowy świat, wszyscy są piękni i każdy jest indywidualistą jak Ty. Ale pamiętaj, że Smakosz nigdy nie śpi więc może kiedyś się u Ciebie zjawi i zrobi coś w swoim stylu np. łańcuszek z wyrwanych paznokci lub po prostu przyjdzie po nową rolke tapety, bo stare mu się znudziły. A tak na poważne takim jak Ty zafundowałbym seans w zamkniętym pokoju z "Tetsuo" albo "Pig", bo tacy ja Ty po takich filmach opusciliby pokój z długotrwałym bólem żołądka. A na śniadanie "Caniball Holocaust"

zlosnicaaa

złośnica wiesz ze złość urodzie szkodzi ? :} a poza tym nie rozumiem cie ;]
film całkiem składny :) oglądałem w nocy :D Dwa dni pod rząd i powiem cool !! :D w filmie może i była nutka śmiechu ale ogólnie wypas :D najlepsza scena jak wybierał kogo ma zjejsc :D jak sobie palcem szczelił po prostu miałem niezłą lache czekam na 3 pewnie będzie Mega :D

ocenił(a) film na 2
zlosnicaaa

"a ciekaw jestem jak ty byś się śmiała gdyby ktoś na ciebie polował i próbował ci wyżreć flaki??? "

- to jest boskie po prostu

ocenił(a) film na 10
zlosnicaaa

Moim zdaniem jest to całkiem przyzwoity horror. A autorki wcale nie rozumiem. Pewnie umiera ze strachu oglądając Garfield'a itp. :P

ocenił(a) film na 10
zlosnicaaa

Moim zdaniem jest to całkiem przyzwoity horror. A autorki wcale nie rozumiem. Pewnie umiera ze strachu oglądając Garfield'a itp. :P