Film taki sobie. Trochę się bałam iść na ten film że będą jakieś mocne sceny z dziećmi na szczęście nie było tragicznie chociaż tematyka odrażająca.
Mnie powaliła gra tej dziewczynki która grała młoda Ole z ta blond peruka.
Jak rozmawiała z policjantem którego grał Adamczyk. Co oni tym dzieciom robili że tak im mózgi wyprali. Sposób rozmowy zalotne spojrzenia flirtowanie jakby zaprogramowana była na szukanie klienta.... Straszne.
Ciezko mi ocenić ten film. Dziwne ze tak łatwo wypuścili tego Ruska od 5 dzieci no ale dobra niech będzie ze w Rosji to nie takie rzeczy się dzieją ale ta fotografka? To już nie Rosja robiła takie zdj nieletnim i to za mało żeby ja przymknąć? Ten facet pedofil z komendy kazał ja wypuścić no ale przecież on powiedział że nic na nią nie mają to takie zdj to za mało? Już samym tym wzbudził podejrzenia że musi być w to zamieszany.
No i końcówka w roli Adamczyka to już science fiction xD.
wystarczy przyjrzeć się sprawie Krystka z pomorza. Niby mnóstwo materiałów obciążających i co? i Nic. Po wielu latach dopiero skazano go na jakiś smieszny wyrok, a grube ryby siedzą w swoich ciepłych mieszkankach czy rezydencjach i robia to, co lubią...a wynika z tego że lubia nieletnie dzieci. i co?