PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=761330}
6,4 1,8 tys. ocen
6,4 10 1 1763
6,5 19 krytyków
Smok Diplodok
powrót do forum filmu Smok Diplodok

Jak dla mnie to szkoda dzieciństwa naszych dzieci na tą animację. Sama animacja jest przeciętna. Wątki pozbieranie od czapy. Recenzję pisał chyba ktoś w stanie nietrzeźwości. Mam wrażenie, że ktoś chciał zrobić coś ambitnego, ale wyszło jak zwykle. Ponadto podane jako animacja dla dzieci, które raczej w zdecydowanej większości nie zrozumieją przesłania.

Na koniec dodam, że mam wrażenie, iż zdecydowana większość społeczeństwa jeśli czegoś nie zrozumie to zasłania się ambitnym obrazem. Spotkałem się z opisem, że jest to dzięki o kryzysie twórczym artysty... no nie zgadzam się. Widzę dwa inne przesłania, ale przekazane w taki sposób, że żałowałem czasu spędzonego w kinie z dziećmi. Poza tym piersi raz widziałem, żeby ludzie wyszli z seansu w trakcie "bajki". Zapewne też nie spodziewali się takiego obrazu...

ocenił(a) film na 7
nerd_fromzgierz

To półtoragodzinny film może jakoś zepsuć dzieciom ich dzieciństwo? Wydaje mi się, że ktoś poszedł na film 6+ z dziećmi czteroletnimi. I co to są te wątki pozbierane od czapy? Każdy kto czytał komiksy na których oparty jest film wiedział czego może się spodziewać.

ocenił(a) film na 7
nerd_fromzgierz

Nie zrozumiałeś przesłania? To i dzieciom nie wyjaśnisz, że najważniejsze to iść w życiu za marzeniami.