Też Coopera lubię. Fil jest dostępny do pobrania w bibliotece vod enki. Chyba sie skuszę i obejrzę.
Jak z akcją? Przewidywalny?
Dobry, ale pod koniec nie jest zgodny z wydarzeniami historycznymi. Dlatego 7/10.
Cóż nie był to dokument historyczny, więc ściśle faktów nie musieli się trzymać. Jednakże zgodnie z resztą potwierdzam: mocne i dobre kino.
Nie o to mi chodzi, tylko zbyt uprościli historię Latifa pod koniec filmu, można było dodać jeszcze 20 minut, a tak końcówka wydaje się kręcona na szybko i dość naciągana.
Jak niezgodna ? :P Nie pokazano, że Udaj zginął od tej kuli... A na końcu napisano, ze zginął w zasadzce, więc wszystko jest O.K.
zgadzam się w 100% a co do Coopera- żadna rola nie zrobiła na mnie tak wielkiego wrażenia w ostatnim czasie.Ja dałabym mu oskara :-) Zaj...... film.
film bez jakiegoś wielkiego szału. nie trzyma zbytnio w napięciu, fabuła nie zmusza do głębszego myślenia. Mimo wszystko, fakt, warto obejrzeć ze względu na naprawde świetną grę Coopera. Również nie mozna nie wspomniec o tej scenie łózkowej, która z pewnościa zapadnie mi glęboko w pamięć :)