Sobowtór diabła

The Devil's Double
2011
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 15281
5,7 3 krytyków
Sobowtór diabła
powrót do forum filmu Sobowtór diabła

uuuhahaha

użytkownik usunięty

W Angli jest zajebi.scie rozreklamowany .... od jutra premiera,wiec sie zobaczy w najblisza sobote......

Ja już widziałem (piątek). Nie jest to wbrew temu, co mówią reklamy arabski 'Scarface', trochę mniej ćpania ;-). Niemniej jednak zdecydowanie warto obejrzeć. Właściwie to ciężko go porównać do jakiegokolwiek innego filmu, i to chyba jego najmocniejszy punkt. Dodaj do tego świetną podwójną rolę Dominica Coopera i masz bardzo dobry dramat/akcję.

użytkownik usunięty
Kavookavala

Ja sie balem ze Thamhorii znowu przesadzi,ale fakt...film jest fjnie zrobiony i nie ma sie do czego przyczepic...Ktos kto lubi gangsterke to powinien to zobaczec.....

ocenił(a) film na 7

hahah w angli jest zajebiscie, o bosze co za bufon, ale skoro ci tak extra na zmywaku idzie to juz twoja sprawa :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
black_bastard

OK,rozumie.....miales ciezkie dziecinstwo ..Pewnie masz jedno skosne oko po mamie i ojciec nazywa cie cale zycie pomiotem chinskiej dziwki,bo kilkanascie lat temu zapomnial wlozyc kondoma i tak powstales TY... jest ci ciezko przez cale zycieBIEDACZKU ;** to naprawde przykre.....

ocenił(a) film na 7

hahahha dlugo sie nad tym zastanawiales? strasznie slaba była ta wrzuta na mnie, poziom gimnazjalny, ale pewnie z takim dzieciakiem mam do czynienia, Zeby miec kapuste nie trzeba robic za pociąg w UK, w PL mozna tez sporo zarobic, ale takie fajanse bezmozgie jak ty nie potrafia sobie poradzic to jada robic za popychle na wyspach.

użytkownik usunięty
black_bastard

buuhahaha... Wrzuta??? To dopiero slownictwo na poziomie....Ty to musisz byc najwieksza inteligencja w swoim miescie."Zeby miec kapuste nie trzeba robic za pociąg w UK, w PL mozna tez sporo zarobic" pewnie twoja firma ma nazwe MASZYNA DO ROBIENIA LODOW.Obciaganie na PKP musi byc dochodowym interesem..:D Nie bede z toba dyskutowal na temat emigracji bo jestes totalnym kretynem..

ocenił(a) film na 7

koles twoje argumenty i zasob slow nie wykraczaja poza margines kloszardow, wiec nie karm swoje marne juz i tak ego tą swoja nadymana pseudo papka, ktora nazywasz poziomem, ale wiesz co, w sumie to tak, masz taka szanse, zeby pomasturbowac sie nad swoimi tepymi komentarzami, ktore dorownuja twojej galarecie zamiast mozgu. Jesli to podbuduje twoja samoocene to mozesz pisac ile chcesz, moze to sprawi, ze przez chwile zaczniesz czuc sie lepiej. Kazdy idiota powinien choc raz byc z siebie dumnym, dlatego smialo pisz dalej. Dyskutowac to ty z nikim nie umiesz, przeciez nikt nie bedzie specjalnie zanizac swojego intelektu do kogos tak prostego.

użytkownik usunięty
black_bastard

Czytaj uważnie piąty post ;***

ocenił(a) film na 7

wiedzialem, ze jestes za tepy, zeby cos lepszego napisac, z tępa masą nie ma co wogole pisac, i zdejmij Tonego z awatara bo on uzywal mózgu, a ty masz do swojego za daleko jak widac :D

użytkownik usunięty
black_bastard

Tepy to jest twoj stary i idiotyzm przekazal tobie w genach pedale....przeczytaj jeszcze uważniej piąty post bo nadal nie zrozumiesz....

ocenił(a) film na 7

ej, ale naprawde sie powtarzasz tłuku, ja twoich starych nie obrazam, chociaz napewno musieli robic cie po kilku czacho.je.bach, bo tak prymitywnego idioty dawno nie widzialem. Obraza rodziny to juz tylko wystepuje u desperatow, ktorzy nie potrafia znalesc innych argumentow, Wez sproboj siegnac glebiej do tego pustego dekla i sproboj mi pojechac bardziej rzeczowo, ale wiem ze to za trudne dla tak pustego ryja, twoje kontry sie ograniczaja do wciaz tej samej frazy, naprawde jestes idiota, ktory ma problemy ze skleceniem kilku nowuch zdan.

ocenił(a) film na 8
black_bastard

Po co zacząłeś ubliżać koledze? Masz jakieś kompleksy? Zazrościsz mu pracy w Anglii? Wal się na ryj, ciućmoku! Dla mnie jesteś prostakiem i kołkiem ze wsi, czarny bękarcie!

ocenił(a) film na 7
FILioza

najpierw sie naucz czytac ze zrozumieniem, ale po sposobie prowadzenia zdania wnioskuje, ze taki sam z ciebie prymityw jak ten z Angli.

ocenił(a) film na 8
black_bastard

Jesteś ślepy i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. On napisał, że film jest zajebiście rozreklamowany w Anglii a nie że w samej Anglii jest zajebiście. Dotarło ?