Bardzo Pani dziekuje za ten film i gratuluje odwagi. Oby wiecej takich ludzi.....
Masz racje .Juz sie nie bede do Ciebie odzywal,bo po co. Wracam do wygwizdowa,na moj kochany Mokotow
Właśnie wyraziłeś w pełni moje odczucia co do wypowiedzi Kacpra. Dzięki, że nie musiałem na niego strzępić klawiatury.
Chyba nieladnie sie wyrazilem,bo mnie zblokowali. Musze popracowac nad jezykiem.Czasami zapominam o elementarnej kulturze. Dzieki za wsparcie
Jakiej odwagi gratulujesz pani Stankiewicz????Co może jej się zdarzyć???Ktoś wyje jej dżem z pączka?
Zwyklej,normalnej, ludzkiej. Empatii i zrozumienia. Tylko tyle i az tyle. O paczkach nic nie wiem
Pewnie masz na mysli slynnego Blikle. To Nowy swiat ,nie Chmielna. Nie polecam, sa przereklamowane
Pani Stankiewicz żyje w takim stanie permanentnego zagrożenia,że jedyny strach odczuwa chyba tylko przed próchnicą.Jedyną walkę jaką w życiu stoczyła to chyba była jej walka z nadwagą lub nieświeżym oddechem.Bardziej cieplarnianych i komfortowych czasów w Polsce dawno nie było.Jeśli ktoś próbuje porównywać jej odwagę do czasów okupacji,zaborów,wojen,komuny lub rozbiorów to radzę odstawić pączki.bez urazy
Btw: Blilke nie robi zbyt dobrych pączków.
Nic z tego co piszesz nie sugerowalem w swoim krotkim wpisie. Nie wiem nic na temat uzebienia Pani Stankiewicz.,swiezosci jej oddechu ani jej nadwagi. Nie znam jej osobiscie.. Piszac o jej odwadze mialem na mysli tylko i wylacznie film Soldarni, Film przez ,ktory zostala wykluczona przez tzw salon poza nawias i oceniona jako ciemnogrod,moher itd.
Nie wiem dlaczego nieustannie piszesz do mnie o paczkach.
I nie wiem o co Ci chodzi z "czasami okupacji,zaborow,wojen,wojen itd"
Polska nie jest dla mnie krajem cieplarnianym i komfortowym- ale moze to tylko taki zart z Twojej strony ,bo trudno to traktowac powaznie
nie chodziło mi o Bliklego, tylko o cukiernię Pawłowicz na Chmielnej. tam są najlepsze pączki w mieście.
Pewnie i tak nie spróbuję mimo, że jestem z Warszawy, ale te Blikle są przereklamowane.
Nie warte 3 zł, bo na pewno nie lepsze 3 razy od tych za 1 zł (z lukrem) a do tego nie większe.
nie rozumiem. nie chodzi mi o bliklego. na chmielnej masz duży wybór w smakach, a pączki są podawane na ciepło - prosto z piecaa
Dokladnie. Jak malo kto przyczynila sie do wyborczej porazki PiSu :-). Niezle zakamuflowala sie, Kaczynski pewnie dalej mysli, ze ona jest po jego stronie ;P