3,8 1,1 tys. ocen
3,8 10 1 1128
3,5 2 krytyków
Solidarni 2010
powrót do forum filmu Solidarni 2010

Piękny film

ocenił(a) film na 10

Gratuluję twórcom, nie przejmujcie się wulgarnymi krytycznymi komentarzami. Za kilka, kilkadziesiąt lat, kiedy ludzie dowiedzą się prawdy (tak jak z Katyniem), będę pamiętała, że były jednostki, które mówiły prawdę.

ocenił(a) film na 7
tc1987

:D

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

i tak działa Filmweb. jak jeszcze ponad rok temu mój kolega mi mówił, że panuje tu "cenzura" to nie wierzyłam później znalazłam parę dowodów, a jeszcze później uczepili się kompletnie bezpodstawnie moich znajomych i cokolwiek napisaliśmy zostawało usuwane. moderatorzy mogą sobie robić co chcą i nie są za to karani np.jeden jest bezczelny i niemogący ścierpieć pozytywnych opinii na temat człowieka którego nienawidzi usuwa posty, a drugi dla samej złośliwości tropił wszystkie nasze wspólne tematy i je usuwał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Nina_20

Jak dotąd było domeną raczej amerykanów żeby we wststkim widzieć spisek. Warunki były złe, ruscy dali d**y z wieży kontrolnej i doszło do katastrofy. Mógłby mi ktoś z wielce oświeconych, tych którzy wierzą w zamach wytłumaczyć komu miałby on służyć? Co zyskał na tym Putin albo Tusk? Ci co na PO głosowali na PO i tak zagłosowali a ci którzy siedzieli po stronie Pisu, dalej tam siedzą, tyle że tocząc żar z d***y szerszym niż wcześniej strumieniem. Wyrośli wśród nich fanatycy którzy wymyślają historie o zamachu i marzą o kawałku Tupolewa na kominku. Spory polityczne są dobre, nawet konieczne w demokracji. Ale większość sporów to jakiś cholerny jazgot. Pis skupił całą sowją uwage na sprawie smoleńskiej, a tymczasem Błaszczak na pytania typu "jaki jest pomysł na budżet Pisu?" odpowiada, "jak dojdziemy do władzy to o tym porozmawiamy". Co tam Polska, co tam budżet, jakoś to będzie. SMOLEŃSK!

ocenił(a) film na 10
Nina_20

...