Gratuluję twórcom, nie przejmujcie się wulgarnymi krytycznymi komentarzami. Za kilka, kilkadziesiąt lat, kiedy ludzie dowiedzą się prawdy (tak jak z Katyniem), będę pamiętała, że były jednostki, które mówiły prawdę.
i tak działa Filmweb. jak jeszcze ponad rok temu mój kolega mi mówił, że panuje tu "cenzura" to nie wierzyłam później znalazłam parę dowodów, a jeszcze później uczepili się kompletnie bezpodstawnie moich znajomych i cokolwiek napisaliśmy zostawało usuwane. moderatorzy mogą sobie robić co chcą i nie są za to karani np.jeden jest bezczelny i niemogący ścierpieć pozytywnych opinii na temat człowieka którego nienawidzi usuwa posty, a drugi dla samej złośliwości tropił wszystkie nasze wspólne tematy i je usuwał.
Jak dotąd było domeną raczej amerykanów żeby we wststkim widzieć spisek. Warunki były złe, ruscy dali d**y z wieży kontrolnej i doszło do katastrofy. Mógłby mi ktoś z wielce oświeconych, tych którzy wierzą w zamach wytłumaczyć komu miałby on służyć? Co zyskał na tym Putin albo Tusk? Ci co na PO głosowali na PO i tak zagłosowali a ci którzy siedzieli po stronie Pisu, dalej tam siedzą, tyle że tocząc żar z d***y szerszym niż wcześniej strumieniem. Wyrośli wśród nich fanatycy którzy wymyślają historie o zamachu i marzą o kawałku Tupolewa na kominku. Spory polityczne są dobre, nawet konieczne w demokracji. Ale większość sporów to jakiś cholerny jazgot. Pis skupił całą sowją uwage na sprawie smoleńskiej, a tymczasem Błaszczak na pytania typu "jaki jest pomysł na budżet Pisu?" odpowiada, "jak dojdziemy do władzy to o tym porozmawiamy". Co tam Polska, co tam budżet, jakoś to będzie. SMOLEŃSK!