Propagandowe, polityczne ścierwo hańbiące pamięć ofiar wielkiej tragedii.
To jeden wielki propagandowy monolog rozpisany na głosy na Żoliborzu przez pewnego Zbawcę, gdy się już porządnie wyśpi...
Popluliście sobie a teraz wracać plebsie do nauki - 3 klasa podstawówki to nie przelewki więc nie traćcie czasu na coś na co nie będziecie mieć wpływu jeszcze przez wiele lat:).
Haha to Ty używasz osobistych inwektyw ,ale to ja jestem dzieciakiem. No ale czemu się dziwić. Ludzi którzy wierzą w te teorie spiskowe charakteryzują podobne cechy osobowościowe ;)
Powiedziałem członek sekty pancernej brzozy, pijanego generała czy innych bzdur. W dodatku zapewne tak jak jego mości hrabia wierzący w Światowida o pięciu twarzach.
Słabe prowo w twoim wydaniu hipokryto:).
Powodzenia w zdawaniu do 4 klasy:).
Ależ to Ty mnie prowokujesz ,a nie ja Ciebie, ja po prostu nie daję się sprowokować ;) Używasz tych inwektyw nawet nie wiedząc co oznaczają , staryyy, może spotkam Cię na korytarzu w podstawówce ;))
Nie - to ty zacząłeś obrażając pamięć ofiar tej zbrodni. Jeśli masz gdzieś doszukać się cytuję "politycznego ścierwo" to musisz spojrzeć w lustro. W poście wyżej nie użyłem inwektyw - po prostu w skrócie opisałem w co wierzą debile wyznające sektę smoleńską Millera i Anodiny:).
A skoro jesteś na tyle głupim lemingiem że u kogoś z rocznika 1987 doszukujesz się podstawówki to jestem spokojny że kremlowskiej III RP ociekającej krwią ludzi zamordowanych tam w Rosji nie dacie rady na dłuższą metę obronić - nawet gdybyś zdążył do tego czasu skończyć podstawówkę, gimnazjum i liceum aczkolwiek ta agonia nie potrwa aż tak długo słodki dzieciaczku:).
Haha każdy może napisać sobie w nicku rocznik i to nie czyni niego osoby dorosłej. Ty również doskonale zdajesz sobie sprawę , że ja do podstawówki nie chodzę , a jednak próbujesz mnie sprowokować ;) Używasz inwektyw ; nazwanie kogoś hipokrytą, czy wyżej, plebsem , czy niżej , głupim lemingiem , to są inwektywy - polecam zapoznanie się ze znaczeniem tego słowa jeśli tego nie rozumiesz. Jako , że studiuję psychologię mogę Ci polecić poczytanie o zależności między ludźmi o obniżonej pewności siebie i niskiej samoocenie swoich zdolności poznawczych ze skłonnością do teorii spiskowych. Ja nie opieram się na wierze, jestem ateistą i tak samo nie wierze w żadną teorię smoleńską, opieram się na faktach , które są obecnie znane , a jak za pewne wiesz, prokuratura nie znalazła żadnych merytorycznych przesłanek świadczących o zamachu. Granie smoleńskiem zarówno przez PO jak i przede wszystkim przez PiS , ale nawet jak podczas ostatniej rocznicy było widać Palikota, jest również faktem . Smutne , że prawicowi radykałowie zdolni są tylko do plucia , wściekłych ataków , obrażania ludzi i oskarżeń. To ludzie tacy jak Ty hańbią i obrażają pamięć ofiar tej tragedii , nad czym ja ubolewam.