3,8 1,1 tys. ocen
3,8 10 1 1128
3,5 2 krytyków
Solidarni 2010
powrót do forum filmu Solidarni 2010

Propagandowe, polityczne ścierwo hańbiące pamięć ofiar wielkiej tragedii.

ocenił(a) film na 1
Thompston

To jeden wielki propagandowy monolog rozpisany na głosy na Żoliborzu przez pewnego Zbawcę, gdy się już porządnie wyśpi...

ocenił(a) film na 8
Thompston

Popluliście sobie a teraz wracać plebsie do nauki - 3 klasa podstawówki to nie przelewki więc nie traćcie czasu na coś na co nie będziecie mieć wpływu jeszcze przez wiele lat:).

ocenił(a) film na 1
tc1987

Haha to Ty używasz osobistych inwektyw ,ale to ja jestem dzieciakiem. No ale czemu się dziwić. Ludzi którzy wierzą w te teorie spiskowe charakteryzują podobne cechy osobowościowe ;)

ocenił(a) film na 8
Thompston

Powiedziałem członek sekty pancernej brzozy, pijanego generała czy innych bzdur. W dodatku zapewne tak jak jego mości hrabia wierzący w Światowida o pięciu twarzach.

Słabe prowo w twoim wydaniu hipokryto:).

Powodzenia w zdawaniu do 4 klasy:).

ocenił(a) film na 1
tc1987

Ależ to Ty mnie prowokujesz ,a nie ja Ciebie, ja po prostu nie daję się sprowokować ;) Używasz tych inwektyw nawet nie wiedząc co oznaczają , staryyy, może spotkam Cię na korytarzu w podstawówce ;))

ocenił(a) film na 8
Thompston

Nie - to ty zacząłeś obrażając pamięć ofiar tej zbrodni. Jeśli masz gdzieś doszukać się cytuję "politycznego ścierwo" to musisz spojrzeć w lustro. W poście wyżej nie użyłem inwektyw - po prostu w skrócie opisałem w co wierzą debile wyznające sektę smoleńską Millera i Anodiny:).

A skoro jesteś na tyle głupim lemingiem że u kogoś z rocznika 1987 doszukujesz się podstawówki to jestem spokojny że kremlowskiej III RP ociekającej krwią ludzi zamordowanych tam w Rosji nie dacie rady na dłuższą metę obronić - nawet gdybyś zdążył do tego czasu skończyć podstawówkę, gimnazjum i liceum aczkolwiek ta agonia nie potrwa aż tak długo słodki dzieciaczku:).

ocenił(a) film na 1
tc1987

Haha każdy może napisać sobie w nicku rocznik i to nie czyni niego osoby dorosłej. Ty również doskonale zdajesz sobie sprawę , że ja do podstawówki nie chodzę , a jednak próbujesz mnie sprowokować ;) Używasz inwektyw ; nazwanie kogoś hipokrytą, czy wyżej, plebsem , czy niżej , głupim lemingiem , to są inwektywy - polecam zapoznanie się ze znaczeniem tego słowa jeśli tego nie rozumiesz. Jako , że studiuję psychologię mogę Ci polecić poczytanie o zależności między ludźmi o obniżonej pewności siebie i niskiej samoocenie swoich zdolności poznawczych ze skłonnością do teorii spiskowych. Ja nie opieram się na wierze, jestem ateistą i tak samo nie wierze w żadną teorię smoleńską, opieram się na faktach , które są obecnie znane , a jak za pewne wiesz, prokuratura nie znalazła żadnych merytorycznych przesłanek świadczących o zamachu. Granie smoleńskiem zarówno przez PO jak i przede wszystkim przez PiS , ale nawet jak podczas ostatniej rocznicy było widać Palikota, jest również faktem . Smutne , że prawicowi radykałowie zdolni są tylko do plucia , wściekłych ataków , obrażania ludzi i oskarżeń. To ludzie tacy jak Ty hańbią i obrażają pamięć ofiar tej tragedii , nad czym ja ubolewam.

ocenił(a) film na 1
Thompston

Polski odpowiednik "Malin" nazywa się "Węże". Ale chyba już za późno, przepadło.

Owszem, zdarza się, iż twórca myśli, że sama doniosłość tematu automatycznie podniesie rangę artystyczną dzieła. Uważam, że to hochsztaplerstwo.