3,8 1,1 tys. ocen
3,8 10 1 1128
3,5 2 krytyków
Solidarni 2010
powrót do forum filmu Solidarni 2010

Pokazuje czarno na białym co czuli Polacy w tamtym czasie, jest kamera i są słowa i nic więcej. Tak było, że nagle naród ocknął się z medialnej propagandy, coś zrozumiał. Niesamowity okres, dzisiaj znowu ITI i inne poczwary michniki zatruwają nasze świadomości. Ale damy radę, precz z POlszewią !

Wielki_ted

Uważaj, bo zaraz na ciebie napadną!

Wielki_ted

Nie Polacy tylko podstawieni pro-PiSowi aktorzy pozujący na przypadkowych przechodniów. Tak nędznej propagandy dawno nie widziałem. No, ale czego można się spodziewać do dziennikarzyn Gazety Wolskiej...

ocenił(a) film na 8
Fractal

hahahah :) aktorzy ? Jeden jakiś chłopak, ktory przyjechał z Anglii, rozumiem, że na polecenie Ewy Stankiewicz ? ;) a skąd Ty jesteś ? Ja z Warszawy i chodziłem tam regularnie, i w istocie tak ludzie myśleli, dochodzili do takich wniosków, a to, że media manipulują, że Prezydent był patriotą etc. Swoista odnowa spoleczna, kamera tylko to filmowała, ludzie albo podchodzili, bo chcieli rozmawiać, albo Pospieszalski pytał się o zdanie. Ale Ciebie boli, że coś słabo z reprezentacja Jasnogrodu, jak już się jakiś zjawił to zionął agresją i coś mamrotał.

ocenił(a) film na 9
Fractal

Oceniając Cie po tym wpisie. to wlasnie jesteś jedną z wielu ofiar propagandy
I zapewniam Cie ,ze ludzie pod palacem to byli Polacy
Niepotrzebnie dzielisz ludzi w taki sposób. To slepa uliczka

ocenił(a) film na 2
Wielki_ted

WTF! Nawiązuje do czego? Ludzie to mają wyobraźnię XD

ocenił(a) film na 1
Wielki_ted

Człowieku czy ty kur... wiesz kto to był Kieślowski?? Nie porównuj tego gówna do jego arcydzieł!!! Ten dokument to Pis-owska !!

Wielki_ted

Jak możesz stawiać Kieślowskiego w jednym rzędzie z "tfurcami" tego -bardzo łagodnie mówiąc- propagandowego gniota??? Kieślowski nie zasłużył sobie żeby mu ubliżać w tak ordynarny sposób, w ogóle zresztą obelgi nie powinny przekraczać pewnych granic dobrego smaku. Proponuję ci jako obiekt porównań Leni Riefenstahl, co prawda tylko w kwestii obiektywizmu bo od strony warsztatowej bije duet Stankiewicz-Pospieszalski na głowę.

ocenił(a) film na 10
Wielki_ted

Do tej pory nie oddali wraku i czarnych skrzynek