Początek mnie bardzo zniechęcił , potem już było lepiej i końcówka znów słabsza.
Dobry film , nie jest źle nakręcony , jednak brakuje mu czegoś co posiadają filmy o klasę wyższe, brakuje tej tajemniczości, żywiołowości, ma się wrażenie ,że oglądało się już takie filmy 100 razy.
Tak odgrzewany kotlet, nic nowego nie wprowadzający, 7/10 się należy bo jednak najgorzej się nie oglądało i była akcja ,fajne efekty , jednak to tylko dobry przyzwoity film , a szkoda:)
Zgadzam się prawie całkowicie... film był naprawdę dobry, nawet bardzo dobry.
Początek dla mnie jednak był bardzo fajny, wprowadzał w taki klimat fantasy i zbudował trochę napięcie...
W środku film był też fajny, przemiana Salomona, jego postawa,fajnie zobrazowana postać... fajnie rozwijający się scenariusz, może nie najwyższych lotów ale ciekawy. Odpowiednie i klimatyczne scenerie Wielkiej Brytanii... Ogląda się naprawdę przyjemnie.
Trochę końcówka zrobiona była niedbale, tak jakby im się pomysły skończyły i mieli obowiązek skończyć w tą 1h40min. Brakowało tak jeszcze ze 20min filmu i trochę lepszego rozwinięcia, ale pozatym jak na film akcji bardzo mnie pozytywnie zaskoczył.