O filmie dowiedziałem się przypadkowo w necie. Nie zauważyłem, że by był wyświetlany w kinie albo go przegapiłem chociaż śledzę nowości.
A co do filmu - Podobał mi się: klimat, mroczna scenografia, wspaniale ucharakteryzowane postacie oraz efekty specjalne pięknie wtapiające się w obraz. Wszystko pięknie, ale MAŁO! Nie wiem czy to wina budżetu. W większości oglądamy przeciwników wyglądających jak klony. Człowiek w masce interesujący, ale nie na tyle żeby reprezentował antagonistę, (przez prawie cały film) którym okazuję się genialnie ucharakteryzowany mag (jedna z ciekawszych postaci jakie widziałem w filmach), którego widać może przez minutę lub dwie:( Ogólnie finał filmu mnie zawiódł. Zabrakło rozmachu. Walka z zamaskowanym przeciwnikiem powinna odbyć się już wcześniej. A tu mamy trzech przeciwników naraz gdzie śmierć pierwszego jest tradycyjna a unicestwienie maga i demona mnie osobiście zawiodło. Ogólnie film godny polecenia tylko wszystko co w nim dobre podawane jest widzowi jak na lekarstwo no i może jeszcze dodatkowe 30min. filmu by coś pomogło bo miałem wielki niedosyt. Mógł wyjść tort a wyszło tylko ciastko z kremem - że posłużę się takim porównaniem.