PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=432419}
6,2 31 tys. ocen
6,2 10 1 31329
4,6 5 krytyków
Solomon Kane: Pogromca zła
powrót do forum filmu Solomon Kane: Pogromca zła

co to właściwie jest? Na siłe oglądałem przewijając co bardziej idiotyczne sceny. Fabuła się kupy nie trzyma. Eh szkoda wyliczać. Zdecydowanie odradzam. Ocena zawyżona przez młodocianych krytyków. 3/10 za robotę aktorów na desczu. Żeby docenić wysiłek.

majorex

Przyłączam się. W tym filmie po prostu nic nie trzyma się kupy. Chwilami zastanawiałem się, czy tego cuda nie zrobił przypadkiem mistrz Uwe Boll. Podwójna przemiana głównego bohatera - niewiarygodna i sztuczna. W ogóle bardzo słabe aktorstwo. Dziwna choreografia walk... Brakowało tam jakiejś dynamiki, mimo że machali tymi kosami. Sporo scen było zwyczajnie durnych. Tu leży po prostu wszystko - reżyseria, fabuła, aktorstwo, efekty, dialogi (!!!), muzyki mogłoby nie być. Film słaby, nie polecam.

chryssalid

Dokładnie tak ;) 3/10 i to tylko za konie i kapelusz;)

ocenił(a) film na 2
BabciaHardcore

hahahha dokładnie to samo pomyślałam :) no i jeszcze za miecze ;)

ocenił(a) film na 8
chryssalid

jak przewijasz na co wazniejsze sceny, to jak fabula ma ci sie kupy trzymac??

neila_thc

Ta odpowiedź droga koleżanko to chyba powinna być adresowana do majorexa, a nie do mnie ;-)

ocenił(a) film na 8
chryssalid

Masz rację ;) sorki

ocenił(a) film na 8
majorex

jak przewijasz na co wazniejsze sceny, to jak fabula ma ci sie kupy trzymac??

majorex

Haha, mógłby być wydawany w dwupaku z "Conanem 3D" :D

ocenił(a) film na 7
majorex

Bardzo dobry soundtrack,kostiumy,niezwykla scenografia,oddany klimat w calosci,efekty,trzyma w napieciu,dobre sceny walki,glowny bohater bardzo przekonujacy.Van Healsing przy tym wymieka,a ty dajesz tylko 3.Twoja wiedza na temat kina 1/10

olejoo

ejejejej ja tu nie obrażam innych użytkowników, tylko marne kino. wstrzymaj wodze kowboju.