Spadaj, tato

That's My Boy
2012
6,1 60 tys. ocen
6,1 10 1 60263
3,2 9 krytyków
Spadaj, tato
powrót do forum filmu Spadaj, tato

:D

ocenił(a) film na 7

Nie wiem czemu ludzie sie czepiaja filmow z sandlerem... Wszystkie sa na dobrym poziomie. To nie jest kino ambitne ale nie o to chodzi w komediach. Przy takich filmach nalezy sie dobrze usmiac i to wlasnie stanowi miare takich filmow. Nie wiem jak inni ale ja oceniam kazdy gatunek filmowy osobno i dlatego daje 7/10. Jesli ktos nie lubi komedii to nei ich poprostu nie oglada a nie spuszcza sie pozniej na forum!!!! Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
gniewomir1987

Jeżeli chodzi o ten film to nie zbyt podoba mi się ta fabuła. Można było coś lepszego wymyślić jeżeli chodzi o "poczęcie" Todda. Bardzo lubię poprzednie filmy z Sandlerem, a przede wszystkim te w których gra razem ze Swardson'em. I przez to film otrzymuje ode mnie notę 5/10 punktów. Zastanawiam się głównie na tym czy gorzej wychodzi wymyślanie scenariusza wielkim pisarzom w Hollywood czy Sandler z każdym kolejnym filmem staje się mniej śmieszny.

ocenił(a) film na 7
lukan280

Wiesz to jest prawda ze kazdy kolejny film to juz nie jest to samo ale ja uwielbiam tego aktora i nie widzialem jego filmu na ktorym bym sie dobrze nie bawil.