Uwielbiam głupiutkie komedyjki takie do obejrzenia dla chilloutu bardzo lubie american pie, kroliczek, legalna blondynka, starsza pani musi zniknac, RRrr, but manitu, rozne glupiutkie komedie zeby sie posmiac ale ten film... Lubie Sandlera bardzo... MASAKRA 3/10 ten film byl po prostu zalosny, jedna scena mnie rozbawila pod koniec jak biegli na wesele i ten murzynek skoczyl z gory w dol a sandler wszedl drzwiami. JEDNA SCENA. Gniot straszny gniot, malo smieszny, momentami odpychajacy kazirodczy zwiazekk? masakra... nie traccie na to czasu... chyba moj jedyny komentarz taki ostry do filmu... naprawde nie polecam... Dodam, ze bardzo lubie w filmach glupi humor na poprawe humoru jest idealny mozna sie konkretnie posmiac ale tu naprawde nie bylo nic zabawnego... strasznie sie zrazilam do teego filmu :) Oczywiscie to moja opinia. Niektorym moze sie podobac i to szanuje kazdy lubi co innego. :) Pozdrawiam
Czekam na okres letni po to żeby pójść do kina na głupia komedię gdzie jest koszarowy głupi humor. Kupuję sobie 2 browce i można się wyluzować. Lubię Sandlera tylko za rolę Zohana. Zohan to świetna zabawa. Ten film jest jednak beznadziejny. Głównie było tam picie piwa i głośny akcent Sandlera. Nie uśmiałem się ani razu. Film jest po prostu nudny i nieśmieszny. Daje tak jak ty 3/10 odradzam film.