PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484600}

Spadaj, tato

That's My Boy
2012
6,1 60 tys. ocen
6,1 10 1 60150
3,1 13 krytyków
Spadaj, tato
powrót do forum filmu Spadaj, tato

więc żałuje ze poszedłem z koleżanką na ten film, niestety nie czytałem nic o nim i z marszu na niego poszedłem, Teraz ochłonełem mineło troche czasu wiec na niego wszedłem i tu pisze. zniesmaczony wyszedłem z kina na początku i czekałem pieprzone półtora godziny przed wejściem do sali kinowej na kanapie aż film się skonczy i koleżanka wyjdzie. MIała mnie w dupie, nie chciała bym ją odprowadził, Najgorsze jest to że przez ten zasrany film straciłem szanse na dziewczyne bo juz wiecej sie nie chciała spotkac, nie odbierała telefonu , wiem ze powinienem ją miec gdzies skoro nie w moim typie skoro to oglądała ale wiadomo lepiej taka niż zadna ale i tak przez ten film nie mam juz szans. smutna historia ale prawdziwa, więc ostrzegam jak ktoś jest poukładany prosze nie isc na to

Werzysta

Uważam że przesadzasz gościu. Też jestem religijny ale nie uważam żeby film jakoś specjalnie obrażał uczucia chrześcijan. Fajna komedia na poziomie, i moim zdaniem jesteś przewrażliwiony. Co do dziewczyny to mam poniekąd mieszane uczucia ... ale z drugiej strony ją rozumiem ... ponieważ umówiłes się z nią i wyszedłeś zostawiając ją samą ... bardzo inteligentne ... było się patrzeć na nią resztę filmu , a po nim powiedzieć że zostałeś ze wzgjędu na nią ... a tak to spaliłeś się ze swoją wrażliwością. Gratulacje

Adash

masz racje, niestety nie moge skasować swojej wiadomosi, ale przynajmniej polepszyłem ocene tego filmu na 5/10

Werzysta

Prawdziwy katolik zawsze czyta opis filmu zanim na niego pójdzie.
Prawdziwy katolik nie używa takich brzydkich wyrazów jak np. dupa, pieprzone, zasrany...
Nie dziwię się tej dziewczynie - z pewnością wyczuła, że tylko udajesz prawdziwego katolika. Amen.

ocenił(a) film na 4
Werzysta

Na miejscu tej laski bym zrobił to samo. Koleś jesteś tragiczny. Nawet jak bym poszedł z laską nie przymierzając na Harego Pottera czy inne gówno jego pokroju nie zostawiłbym laski samej w kinie.Tak się nie robi. Nie ważne na jakim byś filmie nie wylądował robisz wtedy dobrą minę do złej gry i udajesz że jest cacy. Chłopie ile masz lat 15? W głowie się nie mieści jak można tak się zachować. Powinna Ci jeszcze w ryj strzelić. Dziewczyny nie straciłeś przez jak to określiłeś "zasrany film" tylko przez swoje idiotyczne zachowanie.

ocenił(a) film na 3
bzykus100

Słabo mi ... on ma może z 13-15 lat. To jest forum o filmach czy BRAVO Girl??

ocenił(a) film na 8
Werzysta

i w dodatku jeszcze zaniżasz ocenę całkiem dobrej komedii... oczywiscie zgadzam sie z przedmówcami :)

kchorazyk

masz racje, niestety nie moge skasować swojej wiadomosi, ale przynajmniej polepszyłem ocene tego filmu na 5/10

ocenił(a) film na 8
Werzysta

Nie dość że film rozbawił mnie do łez to jeszcze wchodząc tu dostałem gratis od Werzysty :D Dzięki stary jestes mistrzem, pozdrów koleżanke :D

Werzysta

jakby mnie facet zostawil w kinie i poszedl bo mu film nie spasuje to jakbym potem z tego kina wyszla i go zobaczyal to by dostal po mordzie,ty nie jestes facetem tylko nie masz jaj

Werzysta

Twój komentarz jest całkowicie antykatolicki i zaprzecza Twojej deklaracji jako katolika. Nie obrażaj ludzi wierzących w tym mnie (nie chodzi o to, że jesteśmy "święci") Jak możesz wypisywać takie rzeczy na temat koleżanki?! Nie dziwię się jej, absolutnie. Potraktowałeś ją bardzo nieelegancko, jakby Ci na niej wcale nie zależało, więc nie dziw się, że po prostu ma Cię gdzieś. Poza tym dobór słownictwa pozostawia wiele do życzenia. Radzę poczytać słownik poprawnej polszczyzny, może to pomoże ograniczyć wulgaryzmy. Z drugiej strony nie zdziwiłabym się, gdyby to, co napisałeś było tanią prowokacją.

natii_18

idiotów nie brakuje, teraz poprawił ocene z 1/10 na 5/10 i pisze ze chce skasować post, świat jest pełen idiotów,

astijuj

Niestety...Najpierw trzeba pomyśleć, zanim coś się napisze :/

natii_18

Dobra dajcie dzieciakowi spokój bo sie jeszcze w sobie zamknie i zrobi głupote. Następnym razem może pomyśli .. bądź co bądź nie wyjdzie z kina w trakcie seansu :)

Adash

;D

Werzysta

Tak, głupotą było wyjść z kina i zostawić dziewczynę samą, głupotą było nie przemyśleć tego i napisać ten nie mądry komentarz a już szczytem jest, wystawić ocenę filmowi, ktorego się nawet nie widziało, szok! Myśl trochę wiecej kolego, to naprawdę nie boli ...

ByTheWay_filmaniak

nie wiem co zrobić, mój temat ciągle tu jest a nie chce zeby był, a boje sie ze jak zgłosze do usunięcia do moderatora to właściciel strony mnie też usunie z tego portalu, narobiłem sobie tylko kłopotu ,jestem cały załamany, zrobiłem z siebie półgłówka

ocenił(a) film na 8
Werzysta

hahah nie łam się, po prostu pomyliłeś fora :) napisz do moderatora ze chciałbyś usunąć swój post bo zmienileś zdanie na temat filmu i już :) pozdro

ocenił(a) film na 8
Siostra

albo napisz, że pomyliłeś fora :) że tu się pisze o filmach a nie o dylematach z dziewczynami :) a tak na serio jak napiszesz uczciwue jak jest i poprosisz o usunięcie to to powinni zrobić i nie bój sie ze ci konto usuną, co ty :)

Siostra

Sorry ze was okłamałem z tą bajką, Napisałem to dla jaj z ciekawości jaka bedzie reakcja i widze że wszyscy nastawieni pokojowo. I dziwne w sumie ze nikt nie pojechał po mnie. Przecież aż taki głupi to chyba nikt nie jest żeby tak zrobić dziewczynie naprawde. Dobra koniec , więcej głupot nie bede pisał na forach

Werzysta

hahaha ... właśnie to jesteś ściema i wniosek który wypłynął z Twojej wypowiedzi i naszych komentarzy. Ja uważam że właśnie jesteś taki ... a sytuacja w kinie miała miejsce. Nikt Ci bardzo nie pojechał ... ponieważ widać braki w Twoich wypowiedziach uzasadnione wiekiem ... ale wszystko w swoim czasie ... powodzenia chłopczyku :)

Werzysta

Wiesz co kolego, są tego i dobre strony, po pierwsze dostałeś małą lekcję a ta się zawsze przyda, po drugie pokazałeś, że potrafisz przyznać się do błedu, a uwierz, że to już COŚ, bo nie każdy to potrafi I nie każdego na to stać. Zrób jak napisała Siostra, napisz do moderatora i poproś o usuniecie Twojego tematu, podając szczerą przyczynę, za to nikogo nie usuwa się z portalu. Pozdrawiam:)

ByTheWay_filmaniak

Racja ... mimo że mieliśmy z Ciebie ubaw , to gratulacje ... bo w dzisiejszej młodzieży brakuje pokory taką jak pokazałeś

Adash

to dobrze że był chociaż ubaw, sens w tym że to co napisałem to nieprawda, z głupoty dla jaj napisałem, nie byłem nigdy na tym filmie z żadną dziewczyną w kinie, coś mi po prostu odbiło żeby to napisać, udawać głupiego, taki żarcik to miał być i dziwne poczucie humoru, każdy potraktował poważnie, i zdjęcie też dla jaj takie wstawiłem, może dlatego że mam ferie i z lekkich nudów:)

Werzysta

czas dorosnąć

ocenił(a) film na 8
Adash

popieram :) a co do filmu to uważam, że komedia pierwsza klasa i choć trwa chyba ze 2h to ani chwili się nie nudziłam, świetny film :)

ocenił(a) film na 7
Werzysta

Może jakaś wybitna komedia to nie jest, ale ubaw można z niej mieć niezły ; D