PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484600}

Spadaj, tato

That's My Boy
2012
6,1 60 tys. ocen
6,1 10 1 60150
3,1 13 krytyków
Spadaj, tato
powrót do forum filmu Spadaj, tato

tylko ktoś opóźniony może się z tego śmiać.

ocenił(a) film na 6
La_Trapera

jestem i nie wstydzę się tego - a Ty jesteś feministką, czuć z daleka vibratorem xd ..uśmiałem się w chooy przy tym filmie ;D

Miszczkurde

No i mamy jednego opóźnionego :)

La_Trapera

Śmiech to zdrowie.
Uśmiechnij się czasem i Ty, vibratorku ...

1974

Jakbyś się wstawił za mną a nie nazywał wibratorem, tak jak Miszczkurde Wielki Chooy, to bym się uśmiechnęła. Tak to to nie... tylko mnie to wszystko rozdrażniło...

ocenił(a) film na 6
La_Trapera

Twoje życie musi być mega nudne bez poczucia humoru. Żal mi Ciebie Kruszynko.

Miszczkurde

Zostawiając mój komentarz o filmie, miałam w umyśle taki właśnie k(u)rwa zamysł, żeby obrazić jakiegoś tam gównianego Miszczkurde, po to tylko żeby wyzywał mnie od feministek, do których mi cholernie daleko i żeby wytykał jakieś urojone wibratory. To było właśnie po to.. Żeby ściągnąć na siebie uwagę jakiegoś polskiego chama z chujowym wykształceniem, który odwala pracę robola w Norwegii i nie ma nic innego do roboty w wolnym czasie niż oglądać ch(u)jowe filmy i napierdalać na innych w ukryciu za komputerem. Pocałuj się w dupę, Choo-Yu ;D

ocenił(a) film na 2
La_Trapera

i masz racje, ten film jest gówno warty, na początku było Ok, ale im dalej w las tym bardziej rzygać mi się chciało, a po motywie brat + siostra ch*j w dupę dla scenarzystów

ocenił(a) film na 8
La_Trapera

uważam że humor w tym filmie bedzie smieszyl w duzej mierze tylko facetow :)
wularne dowcipy o seksie, kobietach i penisach. czyli to o czym gadaja faceci na imprezie

ocenił(a) film na 8
mosakovsky

może z wyjątkiem penisów : D

ocenił(a) film na 6
La_Trapera

MEGA ZNOŚNIE Tylko ktoś ze skrajnym brakiem poczucia humoru może się na tym nie uśmiechnąć.

ocenił(a) film na 6
La_Trapera

Adam Sandler ma taki specyficzny styl głupi.prosty, ale śmieszny. Ogólnie nie film mi się podobał można się przy nim odmóżdżyć. I nie jestem robolem zapier... w Norwegii z ch... wykształceniem z całym szacunkem dla ludzie zapier... w pracy czasem trzeb obejrzeć głupi film ot i tyle.