jestem i nie wstydzę się tego - a Ty jesteś feministką, czuć z daleka vibratorem xd ..uśmiałem się w chooy przy tym filmie ;D
Jakbyś się wstawił za mną a nie nazywał wibratorem, tak jak Miszczkurde Wielki Chooy, to bym się uśmiechnęła. Tak to to nie... tylko mnie to wszystko rozdrażniło...
Zostawiając mój komentarz o filmie, miałam w umyśle taki właśnie k(u)rwa zamysł, żeby obrazić jakiegoś tam gównianego Miszczkurde, po to tylko żeby wyzywał mnie od feministek, do których mi cholernie daleko i żeby wytykał jakieś urojone wibratory. To było właśnie po to.. Żeby ściągnąć na siebie uwagę jakiegoś polskiego chama z chujowym wykształceniem, który odwala pracę robola w Norwegii i nie ma nic innego do roboty w wolnym czasie niż oglądać ch(u)jowe filmy i napierdalać na innych w ukryciu za komputerem. Pocałuj się w dupę, Choo-Yu ;D
i masz racje, ten film jest gówno warty, na początku było Ok, ale im dalej w las tym bardziej rzygać mi się chciało, a po motywie brat + siostra ch*j w dupę dla scenarzystów
uważam że humor w tym filmie bedzie smieszyl w duzej mierze tylko facetow :)
wularne dowcipy o seksie, kobietach i penisach. czyli to o czym gadaja faceci na imprezie
MEGA ZNOŚNIE Tylko ktoś ze skrajnym brakiem poczucia humoru może się na tym nie uśmiechnąć.
Adam Sandler ma taki specyficzny styl głupi.prosty, ale śmieszny. Ogólnie nie film mi się podobał można się przy nim odmóżdżyć. I nie jestem robolem zapier... w Norwegii z ch... wykształceniem z całym szacunkem dla ludzie zapier... w pracy czasem trzeb obejrzeć głupi film ot i tyle.