BOKI ZRYWAĆ!!!!! No powaga, Sandler zrobił film w którym zawiązanie fabuły polega na pedofilskim związku pomiędzy nauczycielką a dwunastolatkiem. Brawo. Na prawdę brawo. W drugiej części proponuję odwrócić rolę, 30 latek i dwunastolatka, będzie jeszcze zabawniej.
Cóż, Sandlera nie znoszę, i ciągle 3mam kciuki za to żeby utonął w beczce g*wna, ale co do samej tematyki filmu to sorry, ale też miałem 12 lat, i pamiętam dokładnie jaki napalony gnojek ze mnie był, i jeżeli wtedy jakimś cudem stuknąłbym niebrzydką 25 letnią nauczycielkę matematyki, nie tylko nie byłaby to dla mnie żadna trauma, ale miałbym co opowiadać do końca życia. I podejrzewam że większość chłopaków w okresie dojrzewania zachowałoby się podobnie.
tak jest że 12sto/13sto latek pewnie skorzystałby z okazji i byłaby to dla niego "atrakcja" co nie zmienia faktu że osoba dorosła doczekuje się dziecka z dzieckiem. Jakoś średnio mi to brzmi na zawiązanie fabuły do komedii, zwłaszcza z takim "wyczuciem" jakie ma Sandler. No i znowu nasuwa mi się temat na sequel; 25 letni nauczyciel przeleci 12latkę, to dopiero będzie klasa.