PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484600}

Spadaj, tato

That's My Boy
2012
6,1 60 tys. ocen
6,1 10 1 60150
3,1 13 krytyków
Spadaj, tato
powrót do forum filmu Spadaj, tato

BOKI ZRYWAĆ!!!!! No powaga, Sandler zrobił film w którym zawiązanie fabuły polega na pedofilskim związku pomiędzy nauczycielką a dwunastolatkiem. Brawo. Na prawdę brawo. W drugiej części proponuję odwrócić rolę, 30 latek i dwunastolatka, będzie jeszcze zabawniej.

miszatujest

Coś już takiego zrobili...Polański tam chyba grał...

SmallCrime

Faktycznie. Było chyba w konwencji reality show.

SmallCrime

obejrzałem trailer drugi raz. nadal kicha ...

ocenił(a) film na 1
miszatujest

Cóż, Sandlera nie znoszę, i ciągle 3mam kciuki za to żeby utonął w beczce g*wna, ale co do samej tematyki filmu to sorry, ale też miałem 12 lat, i pamiętam dokładnie jaki napalony gnojek ze mnie był, i jeżeli wtedy jakimś cudem stuknąłbym niebrzydką 25 letnią nauczycielkę matematyki, nie tylko nie byłaby to dla mnie żadna trauma, ale miałbym co opowiadać do końca życia. I podejrzewam że większość chłopaków w okresie dojrzewania zachowałoby się podobnie.

marobot_2

tak jest że 12sto/13sto latek pewnie skorzystałby z okazji i byłaby to dla niego "atrakcja" co nie zmienia faktu że osoba dorosła doczekuje się dziecka z dzieckiem. Jakoś średnio mi to brzmi na zawiązanie fabuły do komedii, zwłaszcza z takim "wyczuciem" jakie ma Sandler. No i znowu nasuwa mi się temat na sequel; 25 letni nauczyciel przeleci 12latkę, to dopiero będzie klasa.

miszatujest

@miszatujest: podpisuję się rękami i nogami pod Twoim postem.

stupefied

senkju :)