PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484600}

Spadaj, tato

That's My Boy
2012
6,1 60 tys. ocen
6,1 10 1 60150
3,1 13 krytyków
Spadaj, tato
powrót do forum filmu Spadaj, tato

trochę na tym filmie, humor jak zawsze głupkowaty, ale historia jest całkiem przyjemna.
Wielkim plusem jest zaangażowanie Susan Sarandon i jej córki, które grały tę samą osobę, tyle, że w różnym okresie, dało to bardzo fajny efekt.
Film kpi w żywe oczy z tego, czym żyje i czym przesiąkło ostatnio amerykańskie społeczeństwo - robienie bohaterów z przygłupów, hipokryzja w małżeństwie, szał macicy kobiet, brak zasad i szacunku do innych ludzi w biznesie, totalny brak moralności młodych, zniewieścienie mężczyzn - trochę jednak trzeba mieć pojęcie, co tam się dzieje, aby to zrozumieć. Bardzo podobnie było ostatnio z Dyktatorem, tamten film też mocno pojechał po bandzie, głupim humorem wyśmiał totalnie obłęd polityki i schizy narodowej amerykanów, ale kumaci ludzie doskonale zrozumieją, co jest pod płaszczykiem wulgarności.
Dziwi mnie nadal jedna rzecz - w trakcie seansu niektórzy wychodzili z sali - po co poszli na film z Sandlerem, skoro nie bawi ich durnowaty humor, jaki on prezentuje?
Tak samo nie wiem, po co te ciągłe narzekania pod filmami Sandlera - przecież one są zawsze w tym samym stylu, jeden gorszy, drugi lepszy, ale jeśli kogoś to nie bawi, to po co te filmy ogląda? Przymus jakiś? Ja widziałem pierwszą część Zmierzchu i nie oglądałem żadnej więcej, bo po co? Nie rozumiem was, hejtujący jego filmy ludzikowie.

ocenił(a) film na 6
Bodzepor

Nic dodać nic ująć. Zgadzam się w 100%

ocenił(a) film na 7
Bodzepor

tez sie pod tym podpisze

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem