PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484600}

Spadaj, tato

That's My Boy
2012
6,1 60 tys. ocen
6,1 10 1 60150
3,1 13 krytyków
Spadaj, tato
powrót do forum filmu Spadaj, tato

REWELACJA! 9/10

ocenił(a) film na 8

Dawno sie tak nie uśmiałem,mistrzowskie dialogi i gra Sandlera.Dla tych którym sie nie spodobał-traci efekt w wersji kinowej a przy doszukiwaniu sie sensu i fabuły w komediach "TYLKO IDIOTA" poniżej obraża innych.

ocenił(a) film na 8
Intro01

dobry film ale bez przesady 7/10.

ocenił(a) film na 8
Bartekxx

chociaż jest kilka kozackich tekstów/scen więc jakoś 7,5/10 :D

ocenił(a) film na 7
Intro01

no niestety jak widać na filmwebie hordy krytyków filmowych twierdzą, że ten film jest dziadowski. dlaczego ? z prostej przyczyny - nie mają poczucia humoru... ludzie wymagają w tej chwili żeby komedia miała fabułę niczym Ojciec Chrzestny, świetne dialogi, grę aktorską a la Clint Eastwood i cholera wie co jeszcze. Do licha, komedia ma śmieszyć, jak dla mnie w komedii musi być absurdu trochę bo inaczej by tak nie śmieszyła. Film ogólnie jest bardzo ok, co chwila buchałem śmiechem co mi się nie często zdarza podczas komedii, jak ktoś twierdzi że dialogi są słabe to widocznie jest wykształciuchem, który z uśmiechem na twarzy gna do teatru zobaczyć prawdziwą grę aktorską. Kino to nie teatr, ludzie nie spodziewajcie się nie wiadomo czego, film miał śmieszyć - śmieszy. Jak widzę, że ktoś dyskutuje o komedii twierdząc że jest słaba i argumentuje to słabą fabułą to się zastanawiam czy istnieją na tym świecie jeszcze ludzie z dystansem i poczuciem humoru, bo pacząc po ocenie tej i wielu innych świetnych komedii mam wrażenie, że jest ich tylko mała garstka a cała reszta do geniusze i krytycy, którzy doceniają tylko prawdziwe arcydzieła, a resztę mają za syf.

ocenił(a) film na 8
grzesiekpl88

Święta prawda,piona!

Intro01

świetna komedia

grzesiekpl88

co do gry aktorskiej się nie zgodzę :) zagrana przez Sandlera scena w pokoju hotelowym - naprawdę szacun :)

ocenił(a) film na 10
Intro01

Ja daję 10/10... :D

ocenił(a) film na 7
Intro01

faktycznie dobry. Masa śmiechu :]