2/10 ze względu na sandlera - to bez wątpienie jego największa porażka w karierze.
Film obraził mnie, moją wiarę oraz moją inteligencję.
Jeśli kogoś to coś śmieszy zalecam głęboką terapię psychologiczną!
Koszmar, badziew, beznadzija przepełniona sodomistycznym, wynaturzonym pojęciem seksu. W zasadzie odzwierciedlenie tępej pustej i zdziczałej pseudo kultury amerykańskiej. No proszę was jak możemy ślepo naśladować takie wzorce kulturowe. Ludziska przecież prawie każdy z was będzie miał kiedyś dzieci lub już je ma. Co im zostawimy w spadku? " that's my boy 2012. Chcecie je wychować w takim tyglu gówna.
Obudź się człowiecze! POWIEDZ STOP. Naprawdę jakaś cenzura by się przydała bo sami sobie robimy krzywdę. to tyle. Zdecydowanie odradzam
Niestety będzie coraz gorzej... wszystko dąży do tego, by ludzie przestali samodzielnie myśleć, zarabiali jeszcze mniej i nie posiadali zdolności do krytycznej analizy i refleksji nad życiem... Jednym słowem: byśmy byli bydłem
zgadzam sie, lubię czasami sobie obejrzeć głupia komedię, ale to jest przesada. Nie mogę pojąć, że ten film powstał. Kogo to ma śmieszyć? Żenujące i ogłupiające.
jestes taka mądra i, moze podzielisz sie ze mna refkleksjami na temat kina ? ; > Moze jakis wyklad o Bergmanie? Tarkowskim? Kieslowskim? a moze Lynch albo Von Trier? Ale napewno widzialas swietna komedie hanekego! Cholera ogladasz komedie a nie dramat. Ogarnijcie sie. Nie lubisz gatunku to sie nie mecz!
Nie ma bata, idę dziś do kina. Liczę na Zohana 2 :P
Ps ludzie trochę luzu. To że powstają filmy o powiedzmy "mikrych" walorach dydaktycznych nie znaczy że się nie można z nich pośmiać. A robienie z siebie wojowników za moralność narodu trąci z lekka PiSakami.
A jeżeli już chcecie każdy film traktować jako wykładnik moralny dla swoich dzieci to proponuję oglądać Bolka i Lolka co by czasem dziecko nie zobaczyło czegoś co rodzice uważają za TABU
to nie mow ze 2/10 to najlepszy film sandlera. pozdrawiam! a Film spadaj tato bardzo slaby ale kurde to komedia. idac do kina na to nie spodziewales sie niczego innego (badz ogladajac online)
Pracuje w kinie i czesto sie spotykam z oburzeniem jednostek po obejrzeniu tego filmu !!
Nie widze w tym filmie nic zlego !!!
zyskal na popularnosci na sali, a wchodzac tam pod koniec seansu czulam sie jakbym byla na dobrym kabaracie !
Cala sala pekala ze smiechu a ja razem z nimi !!
jestescie oburzeni? widocznie nie macie poczucia humoru a na starosc bedziecie zrzedliwymi dziadkami, babciami ktore wrzeszcza na dzieci za to ze biegaja po trawie !!!
Sandler jest dobrym aktorem a komedia fakt - malo ambitna ale ludzie TROCHE DYSTANSU !!
zdecydowanie popieram, może niektóre żart były 'niesmaczne', ale u mnie również cała sala się śmiała. Nikt nie pisał o tym, że to ambitne dzieło czy coś w tym stylu. Zresztą nie widziałem też żeby ktoś żądał zwrotu pieniędzy za bilet jak po oskarowym dziele 'artysta'.
Jeszcze nigdy nie wyszedlem z seansu mimo jak film mi sie ni podobal a ogladam do konca bo akurat moze cos sie poprawi w samej koncowce i podniesie to moja ocene i do tego mam na przyszlosc calosciowo porownanie z innymi a nie ze pol filmu i oceniam a akurat w drugiej polowce bylo lepiej. A takie wchodzenie i wychodzenie po 20, 30, 40min nie rozumiem u ludzi =/ jak dobrze wiedza czego sie spodziewac.Co do filmu super film osmialem sie strasznie jak cala sala i nie wiem co tu wogole moze kogos obrazac to juz trzeba nie miec albo poczucia humoru i byc zrzedą albo tematy TABU sie odezwaly.
jedni lubia danca inni ani mru mru a inni lowcow.b. brak poczucia humoru nie ma nic do rzeczy. kazdy ma poczucie humoru, tylko niekiedy niekompatybilne z towim.
mi ten film nie pasil kompletnie, wyszedle z kina po raz pierwszy od ladnych paru lat, a ogladam w kinie ok. 15 filmow miesiecznie (uroki nielimitowanego karnetu:)
Dla autora polecam kwiat polskiego kina : "Ogniem i Mieczem" oraz "Pan Tadeusz". Piękne Polskie Patriotyczne filmy :) Polecam człowiecze:) A tak pozatym to zmień lekarza, bo ten widać w z łym kierunku leczy :)
A tak pozatym to kolega thommy23 z Torunia ? Według filmwebu to z Torunia ale to ustrojstwo czasem się myli. A tak się pytam może mam przyjemność z ojcem dyrektorem ? :)
Dokładnie to samo pomyślałem czytając wypowiedź thommy'ego. Człowieku zdejmij moherowy beret i sam leć na terapię!
Co Ty pieprzysz? Nie lubisz lekkich komedii ? To nie ogladaj. Ted tez jest "wynaturzeniem"? Nie ogladasz Von Triera tylko głupią komedie i powinienes sie nastawic na taki spektakl. Wielcy filozofowie i inteligenci. Nie pasuje gatunek to nie ogladaj idz rozkminiac Tarkowskiego! ps. Tez nie lubie komedii ale nie placze nad tym , ze sa glupie skoro od poczatku wiem, ze takie beda.