PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704445}
6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 21235
4,0 2 krytyków
Spectral
powrót do forum filmu Spectral

Nie oszukujmy się, nie ma tutaj zapędów na kino egzystencjalne, czy intelektualną zagwozdkę, film nie stawia nawet szczególnie na specjalną dramaturgię i jest naiwny fabularnie.
"Spectral" ma jednak dostarczać rozrywki dobrej na długi zimowy wieczór i w tej roli wypada przyzwoicie. Dobre sceny akcji, postapokaliptyczna scenografia zdewastowanego, mołdawskiego miasta, detalicznie odwzorowany i bajerancki ekwipunek komandosów - to potrafi ująć widza i pomaga wciągnąć go w przedstawiony świat. Pełna recka tutaj:
http://www.alienhive.pl/film-spectral-2016/

Gediman

W większości zgadzam się z recenzją, nie oczekiwałem wiele, seans był całkiem przyjemny, a film zleciał szybko... Jak na produkcję nie nastawioną na kinowe ekrany - przyzwoita robota. Bez "szału", wiele wtórności, wiele rzeczy mogli zrobić lepiej, ale nie ma co hejtować tego filmu, bo to produkcja bardzo luźno-rozrywkowa.

ocenił(a) film na 6
Gediman

Mnie jakoś znudził. I tłumaczenie kulało.

zarazzapomnelogin

Mnie też znudził i fabuł jest bezsensu jakoś tak

ocenił(a) film na 8
Marlustro

O Panie! Jak ja szczerze nie znoszę takich marud. To czyste kino rozrywkowe i w takim schemacie trzeba ten świetny film oceniać. "Zapędów na kino egzystencjalne" (zazwyczaj śmiertelnie nudne....) szukajcie w zupełnie innej piaskownicy!

Gediman

Jak na produkcję Netflixa to chyba najwięcej na co ich stać do tej pory filmy Netflix które widziałem były naprawdę beznadziejne najniższa klasa, natomiast ten można zaliczyć do klasy B da się obejrzeć