PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850261}

Spider-Man: Bez drogi do domu

Spider-Man: No Way Home
2021
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 104010
6,5 72 krytyków
Spider-Man: Bez drogi do domu
powrót do forum filmu Spider-Man: Bez drogi do domu

Chciałem zobaczyć spotkanie Venoma Hardy'ego i Spidermana Hollanda. Mogło to być ciekawe. Niestety jak się okazało raczej nigdy do tego nie dojdzie a szkoda. Jakiegoś Venoma zobaczymy pewnie kiedyś, ale innego.

ocenił(a) film na 10
michaltbg_filmweb

z tego co pokazali wydaje mi się ze hardiego jesdnak nie odda sony do mcu

mastachaz

On mógłby teoretycznie przynależeć tu i tu. Jak Spiderman. Końcowe sceny po napisach Venoma 2 narobiły nadziei.

ocenił(a) film na 10
michaltbg_filmweb

nie sadze ale kto wie co oni wymysla

mastachaz

Już po ptokach, jak się u mknie mówi :P

ocenił(a) film na 10
michaltbg_filmweb

Venoma moze i zobaczymy ale nosicielem bedzie kto inny
Swoja droga dobre zagranie bo na venomie po napisach narobili smaka ale bądźmy szczerzy - Venom nie jest człowiekiem wiec ciezko go pokonać w kilku scenach. Wg mnie to pewnego rodzaju zaszczyt bo jesli spotkamy venoma ze spidermanem/hollandem to pewnie poświęca temu cały film

mrpinch

a wogóle czemu ściągnęło Venoma, z filmu wynika,że to powinny być osoby które znają Petera Parkera...

ocenił(a) film na 8
Virdus32

Też się nad tym zastanawiałem.
Może Eddie w swoich filmach też znał jakiegoś Petera Parkera, który w tamtym uniwersum nie musiał wcale być Spider Manem... Naciągane, wiem xD

darek_dadun

a może ściągnęło nie tego Venoma, albo jest jakaś zbiorowa pamięć u symbiotow, albo to był ten sam podzielony symbiot...

ocenił(a) film na 7
Virdus32

O taką pamięć chodzi ;) jest to z resztą wspomniane przez Venoma

ten_typ_krytyk

Tak, ktoś mi podesłał scenę po napisach z Venom 2, dzięki

mrpinch

Nie jest to dobre zagranie. Ja byłem pewien, że Venom Hardy'ego będzie ważnym elementem fabuły tego filmu. Stąd rozczarowanie. Podobnie MCU zagrało na nosie z motywem Pietro w serialu WandaVision. Pocieszające, ze przynajmniej w jakimś tam stopniu postacie z serialu Daredevil zostały inkorporowane do MCU.

ocenił(a) film na 8
michaltbg_filmweb

No to już wiadomo kogo opanuje pozostawiony kawałek symbionta. Flash Thomson nowym Venomem pewnie.

ocenił(a) film na 8
Retro3

znaczy się agent venom dla ścisłości

michaltbg_filmweb

Czyli Hardy spotka się z innym pajączkiem. Być może Milesem Moralesem? Zastanawia mnie czy wróci jeszcze kiedyś Volture i Scorpion przecież ta scena po Homecoming nie była przypadkowa.

ocenił(a) film na 10
Taio

Wróci w morbiusie