PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850261}

Spider-Man: Bez drogi do domu

Spider-Man: No Way Home
2021
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 104044
6,5 72 krytyków
Spider-Man: Bez drogi do domu
powrót do forum filmu Spider-Man: Bez drogi do domu

Ukochane

ocenił(a) film na 10

Szkoda , że ostatecznie nie pokazali ukochanych dziewczyn wcześniejszych pajączków czyli Mary Jane i Gwen. Mogli pokazać jak wracają do swoich światów i pierwszy Peter idzie do Mary Jane , a drugi Peter dzięki temu , że pomógł uzdrowić antagonistów widzi , że zmienił bieg wydarzeń i Gwen przeżyła i szczęśliwy ją tuli. Ciekawi też wypowiedź pajączka granego przez Tobey , że jego związek z Mary Jane jest skomplikowany. Czyżby nie do końca się pogodzili po wydarzeniach z trzeciej części

ocenił(a) film na 9
feliks35

Cos mi sie wydaje że przez wydarzenia w tym filmie trochę się namieszało chociaż w sumie z fabuły wychodzi na to że trzy filmy się wydarzyły a antagoniści zostali ściągnięci z różnych linczasowych. Oj Stephen i Peter ostro namieszali.

ocenił(a) film na 9
SCORPION60

Druga że mi cholernie smutno że Peter tak skończył, zapomniany, bez rodziny i przyjaciół, on na to po prostu nie zasłużył. Najgorsze jest to że jeśli kontynuują kiedyś ten film to on nawet nie zejdzie się ze swoją MJ tylko pojawi się inna, ruda ta orginalna.

ocenił(a) film na 10
feliks35

Powiedział, że jest skomplikowany ale też dodał, że po czasie (albo latach, nie pamiętam) w końcu udało im się osiągnąć wspólne szczęście, więc myślę, że jednak są ze sobą tylko sporo pracy wymagało od nich osiągnięcie tego.