no ja tez licze ze spider-man ja uratuje i bedzie wszystko dobrze, tak fajnej postaci nie wolno usmiercic ... :)
Gwen Stacy musi umrzeć, nie dlatego że jej nie lubie (bo bardzo ja lubie) tylko dlatego żejej śmierć jest jedenym z najważniejszych wątków w komiksowej historii o Spider Manie. Gwen jest jedyną postacią w Marvelu której po śmierci nie wskrzeszono, a ponieważ w NSM 2 pojawia się Green Goblin jest bardzo możliwe że Gwen zginie (bo w komiksach jest że Goblin zrzuca ja z mostu)
Wczoraj informowaliśmy o tym, iż Sarah Gadon ("Cosmopolis") może zostać nową Mary Jane w serii "Niesamowity Spider-Man". Teraz sprawa wydaje się wyjaśniona.
Aktorka rzeczywiście pojawi się w filmie. Tyle tylko, że chodzi o "The Amazing Spider-Man 2". To zaś oznacza, iż nie zagra Mary Jane, ponieważ ta postać została z filmu usunięta i ma się pojawić dopiero w trzeciej części.
Tylko, że Sarah Gadon gra Pracowniczke Oscorp AI w The amazing spiderman 2 ;) Wiec chyba nie zagra MJ.
Mary Jane ma zagrać Shailene Woodley, co do tego nic się nie zmieniło, po prostu pojawi się o część później niż miała. (3)