7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177181
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Właśnie wróciłem film przedstawiający całkowicie nowego człowieka pająka. Fajne efekty, fajna historia opowiedziana z perspektywy 14 latka. Rewelacyjny zły charakter tylko szkoda że go tak mało :( Ogolnie film bardzo mi sie podobał gdyby nie .... zabicie klasyki ... rozumiem zmiana historii, rozumiem nowoczesny strój który nawet na XBOX nie ma .... ale kolejny raz zabijają klasykę .... FLASH biały duży futbolista meczący słabego parkera a tu mamy małego bogatego araba, który z Peterem bierze udział w konkursie wiedzowym :( .... dodatkowo kobiety w życiu Parkera ... jeszcze Liz zniose bo to nowa twarz ale Michaela AKA MJ czarnoskóra :( nie jestem rasistą ale kurcze juz po Johnym z fantastycznej pojechali :( Mimo tych kulturowych nieścisłości Film polecam ... jutro ide z synem ale juz z dubingiem ciekaw jestem jak on wyszedl :)

ocenił(a) film na 7
tomekvectra

Skoro nowe czasy to i technika i ludzie. Poza tym to chyba nie takie nowe, bo to zdaje sie seria Ultimate, wiec jakas podstawe fbularna ma w komiksie.

tomekvectra

Jeśli kiedykolwiek napiszesz "nie jestem rasistą, ale..." to jesteś rasistą.

tomekvectra

"zły charakter"- Nie bój się tak tej lewackiej poprawności politycznej i napisz normalnie "czarny charakter" ,to nic rasistowskiego.
Jesteśmy w Polsce a nie w Pakistanie gdzie prezes Facebooka załatwi ci karę śmierci za anty-islamskie posty ;). Z tą karą śmierci to nie był żart tak dla jasności, facet został stracony za takie posty, Mark Zuckerberg pomógł go skazać.