7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177221
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Tak jak w temacie,macie jakieś przecieki,ciekawostki,kto miałby zostać rywalem człowieka pająka ? Oraz jaki aktor miałby wcielić się w tą rolę ?

Y2Jericho

Były jedynie plotki że będzie to Sęp albo Green Goblin. No i Kraven.

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Byle nie Green Goblin bo go za dużo XD Z goblinów to lepiej żeby tego od halloweenu dać na wroga :v

Netehor

Jei mają dać jakiegoś Goblina, to Hobgoblina ;)

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Ja bym widział Hobgoblin i można z niego zrobić większego świra niż Joker ;) Mam nadzieję,że pokuszą się zrobić choć jeden film więcej niż trylogia :)
1) Może Skorpion lub Skorpion i Hobgoblin
2) Kraven i Lizard ,w tym wypadku Kraven polowałby zarówno na pajęczaka oraz na Jaszczura.
3) Carnage

Y2Jericho

Dobre, ale ja chciałbym na filmach z Pajakirm zobaczyć całe Sinister Six ;(

ocenił(a) film na 9
LordVader345

No dobrze by było ale pajączek potrzebowałby choć jednego sojusznika ,nie ma co przedobrzyć :)
Można by ewentualnie Carnage'a walnąć jako rywala w pierwszym filmie (skoro miałoby być Sinixter Six to trzeba na sam początek dać jednego ale mocnego przeciwnika na konkretne przetarcie,aby w późniejszych filmach pajęczak był wiarygodnym przeciwnikiem)
1) Carnage
2) Kraven & Lizard
3) Doctor Octopus
Electro
Hobgoblin
Mysterio
Gog
Vulture

Y2Jericho

Gog?

Jego sojusznicy to mogą być Avengersi/Defendersi.

Np.
Luke Cage
Daredevil
Moon Night
Scarlet Witch/Ant-Man/Captain Marvel
Czarna Wdowa/Falcon

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Gog należał również do Sinister Six ;) Nie chciałbym robić z filmów o pajęczaku kolejnej części Avengersów :3 Film z Moon Night'em raczej nie wyjdzie jako osobny projekt także mogłaby to być ciekawa inicjatywa. Odnośnie Daredevil to trzeba by było wprowadzić ich wspólnego wroga Kingpina (co na pewno byłoby na plus).Jest wiele opcji aby to wszystko fajnie wyszło.Przypominam,że samego Scorpiona można wykorzystać dwu krotnie gdyż był on rónież Venomem :) Jest Hydroman,Kraven,Carnage można naprawdę zrobić fajną fabułę.

ocenił(a) film na 9
Y2Jericho

Ja na sam początek chyba bym postawił na Carnage'a.Następnie Hydro-man & Scorpion :) W trzeciej części Kraven & Lizard,w czwartej Kraven (którego Spider-manowi nie udaje się złapać gdyż skupił się na ratowaniu Connorsa przykładowo) ,Doctor Octopus jako lider,Electro,Hobgoblin ,Mysterio,Vulture :) I mamy Sinister Six.

ocenił(a) film na 10
LordVader345

I Mysterio wszystkimi dowodzący :P

Himiteshu

Mhm :D

ocenił(a) film na 10
Y2Jericho

Carnage musiałby dostać cały film o sobie :P Fajnie jakby Czarny Kot się pojawił w któymś

ocenił(a) film na 10
Netehor

No to Hobgoblin w takim razie byłby fajny

ocenił(a) film na 10
Y2Jericho

Pewnie będzie znowu Goblin i może Sęp. Ja chciałbym zobaczyć Mysterio i Schockera

Y2Jericho

Co do przeciwników ostania plotka : http://fdb.pl/wiadomosci/25595-czy-zobaczymy-kingpina-w-spider-man-homecoming

Mam nadziej że ta plotka stanie się faktem, bo Kingpina chętnie bym zobaczył .

ocenił(a) film na 9
buterfly

Dobrze byłoby zobaczyć Kingpina ;)

ocenił(a) film na 9
Y2Jericho

Oficjalnie Vulture będzie, kto jeszcze nie wiadomo ;)