Witam.Ten temat nie będzie mówił nic o Civil War,a Spider-Manie.Ci którzy czytali Ultimate 160 chyba więdzą o co mi chodzi.Mam namyśli śmierć Petera Parkera.Wiem że jego miejsce zajął Miles Morales,ale chodzi mi o ten film
https://www.youtube.com/watch?v=EL3JgdU95Xo&list=PLJft0T...
Jak wiemy Peter Parker zginął więc kto to jest?
Wiem że temu Spider-Manowi poświęcono serię komiksową i to jest właśnie Peter Parker,który ma własną firmę swoje gadżety itp czyli co on wrócił.Gubię się w tym
To jest pewnie crossover z innym wszechświatem w którym Peter jest właśnie bogaty
Eh, już wyjaśniam: Otóż nie dawno w uniwersum komiksowym odbył się OGROMNY event (Secret Wars 2016, nie mylić ze serią z 1984 roku) który połączył uniwersum Ultimate oraz 616 w jedno bo pisarze chcieli aby Morales był w tym samym uniwersum co Parker więc połączyli te ziemie zabijając wszystkie postaci z ziemi 1610 i zostawili tylko Moralesa. I teraz nikt nie pamięta że doszło do tego wielkiego eventu i połączenia światów, tylko postacie żyją sobie tak jakby te uniwersa zawsze były jednym. Dodatkowo, event wymazał wszystkie inne uniwersa jakie kiedykolwiek istniały. Ostatnio do tego nowego świata przeniósł się portalem Old Man Logan który ratował się z jego ziemi która się wyniszczała no i wszyscy X-Meni byli zdziwieni i myśleli że oryginalny Logan zmartwychwstał (Bo wiesz, tamten
zginął w serii z 2015 roku c'nie ?)