7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

http://www.filmweb.pl/news/Niesamowity+Spider-Man+w+tarapatach-105599
masakra jeśli faktycznie to prawda to szkoda

LobeliaSakvil

2 cześć bardzo mi się podobała mam nadzieję że to nie prawda :(

wort801

też mam taką nadzieję i też 2 bardziej mi się spodobała mam nadzieję że jednak nie przesuną wystarczy że z Hobbitem musimy być przygotowani na najgorsze "najgorsze" czyli przesunięcie daty premiery bo znów jakiś dokrętki robią i jestem pewny że się nie wyrobią przecie wakacje jak się zaczną w niektórych przypadkach ludzi tylko lato jak się zacznie tak się szybko kończy można powiedzieć my lato już mamy a lipiec przeleci jak samolot na niebie sierpień już nie mówię wrzesień się zacznie mam dość koniec zmian

LobeliaSakvil

Oby to nie była prawda, bo nie wytrzymam trzech lat bez Spider-Mana na ekranie.

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

oby to ie była prawda

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

Ważne aby powstała 3 część i rok czasu dłużej da się znieść. Gorszy by był kolejny reboot. Mam nadzieje, że nie są na tyle głupi

mateusi91

To już byłby reboot reboot'a

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

Zbyt dużo jest filmów z superbohaterami i widownia się nimi nudzi. A druga część przygód Parkera na tle innych filmów z herosami wypada przeciętnie, więc nic dziwnego że premiera została przesunięta.

LobeliaSakvil

Mi się zdaje, że to tylko plotka, ASM2 jest czwartym najbardziej dochodowym filmem w tym roku, a tu już niby producenci narzekają. :(

cloe4

oby :)

LobeliaSakvil

A nawet trzecim najbardziej dochodowym po "Przeszłość, która nadejdzie" i "Kapitanie Ameryce 2"