7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Wiadomo już z kim się w tym filmie Spider Man zmierzy ? Mile widziany byłby Skorpion albo Volture. Mystero także bym nie pogardził .

użytkownik usunięty
rusekolsztyn

A może z samym sobą ?

rusekolsztyn

Druga czesc zapowiedziala octopusa i volture'a.... chociaz ja wolalbym zeby w trzeciej czesci byl octopus i DOBRZE ZROBIONY venom a w czwartej carnage i volture lub hydroman

fejsbukowy1994

Hydroman ma potencjał też bym go chętnie zobaczył . A pamietacie może odcienek Spider- Man Tas, gdzie Kingpin do zniszczenia człowieka pająka zwerbował na raz do jednej grupy Shockera, Noso, Mystero, Octopusa, Scorpiona i Cameleona - to byłby dopiero film z taką ilością przeciwników w fabule .....

rusekolsztyn

Ja chciałbym Hammerheada ,Silvermana. Tyle że z nimi nie byłoby takich widowiskowych walk so :

Wrogowie bardzo chętni do zobaczenia :
Hobgoblin
Morlun
Mysterio
Venom
Carnage
Hydroman

Wrogowie którzy mają spory potencjał
Shocker
Punisher
Beetle
Shriek
Doppelganger
Kraven the Hunter
Tarantula
Morbius

No i postacie z którymi spidey by mógł stworzyć fajny duet
Black Cat
Toxin
Ben Reilly

rusekolsztyn

Prawdopodobnie jeden z powyższych. Tak naprawdę rzadko kiedy pojawiali się ci najpotężniejsi, więc na carnaga bym nie liczył tym bardziej, ze nie było venoma.
Natomiast ja czekam na morluna i shathre ale oni raczej nie nadadzą się na film z "docelową" 12

ocenił(a) film na 7
rusekolsztyn

W 3-ciej części Spider prawdopodobnie będzie walczył z Sinister Six (byli w komiksach). Tutaj trochę o tym: http://www.filmweb.pl/news/Ujawniono+bohater%C3%B3w+%22The+Sinister+Six%22-10451 8

ocenił(a) film na 8
DomingosCFC

Kraven i jest ok

rusekolsztyn

Jeden obraz w napisach końcowych bardzo skojażył mi się z ogonem skorpion więc myślę że on będzie.

rusekolsztyn

Ja chciałbym zaś Carnage'a i Mysterio.
Jeszcze pewnie wcisną Green Goblina przez fabułę 2.
Może się też tak stać że Rhino będzie w 3.

Pożyjemy, zobaczymy.

dan_arrax

Może też być Beetle lub Vulture.

dan_arrax

Hmm..ciekawym przeciwnikiem wydaje sie Molten Man który emituje promisniowanie. Ale w serii Raimiego i Webba qykorzystano tych najlepszych złoczyńców więc zostaje mysterio ,shocker,scorpion itd a szkoda
bo z tego co pamiętam to Spidey miał świetne klony - Caine ,Spidercide etc więc to oni byliby przeciwnikami