7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Kogo chcielibyście zobaczyć jako rywala człowieka pająka w trzeciej oraz w czwartej odsłonie i kto
miałby zagrać ową/owe postacie ?

Moim zdaniem nie ma co przesadzać i bawić się w Sinister Six , uważam ,że takie posunięcie nie
miało by sensu co za dużo to niezdrowo. Ja bym proponował i z chęcią zobaczył

1) (Cletus Kasady) / Carnage i grać tą postać mógłby Matthew Lillard - w trzeciej części

2) ( Aleksei Sytsevich ) / Rhino - identycznie jak w drugiej części , załóżmy że w trzeciej części
ląduje w pierdlu i wyciąga go jakiś najemnik Cletus'a :)

3) (Adrian Toomes) / Vulture i grać tą postać mógłby Ian McKellen pasuje idealnie choć szkoda że
już w serii komiksowej grał poważną rolę a mianowicie Magneto , nie jestem fanem takiego
zabiegu jak ktoś grał np. w Batmanie to nie powinien grać w Spider-manie o i tak , ale akurat w tym
wypadku wydaje się odpowiedni - 4 część

Takie na szybko kminki :P

Nie chciałbym powtarzać bohaterów z trylogii dlatego poszukuje przeciwnika pośród innych rywali

ocenił(a) film na 7
Y2Jericho

Po obejrzeniu drugiej części pewnie zauważyli wszyscy że pod koniec widać różne 'przyrządy' danych przeciwników, np. skrzydła Vulture'a czy macki Octopusa. Ja osobiście mam nadzieje że nie będzie Octopusa bo miałem go dosyć w Spider-Man 2, ogólnie nie lubie tej postaci jakoś :P

Jak dla mnie super byłoby, gdyby dali do tego filmu Carnage'a - w żadnym Spider-Manie (filmowym) jeszcze go nie było, a wielka szkoda!
Także Carnage to mój nr.1 jeśli chodzi o ten film.

Nr.2 to Vulture, którego również chciałbym zobaczyć w wersji filmowej. Dosyć ciekawa postać, gorzej dobrać do niego aktora :)

Carnage + Venom + Vulture w jednym filmie? Mogłoby wyjść nieźle ;)

A co do Rhino, to denerwuje mnie ta postać w drugiej części tak samo jak Octopus w trylogii Raimiego ;)

ocenił(a) film na 6
Y2Jericho

będzie sinister six w 3ce obstawiam. ale nie mam kandydatów póki co.
ja bym bardzo chciał venoma i tylko venoma przez cały film. obsadził bym josha brolina.