7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Słabo idzie im robienie tego spider mana jak by marvel wykupił spdera to myślę, że by było dużo lepiej.I do tego moglibyśmy go zobaczyć w Avengers!!!

ocenił(a) film na 7
GreenNinja150

Niech zrobią jeszcze tą część i będą mogli sprzedać prawa...

invisiblepata

Lepiej niech nie sprzedają. Dzięki temu mamy uniwersum spidey'a które się rozwija, żyje. Jeśli Marvel odkupiłby prawa w tej chwili zrobiłby jeden film i spidey'a widzielibyśmy tylko w Avengers. Marvel jest teraz zajęty wyciąganiem mniej znanych postaci i wolałby w jednym filmie wprowadzić go i na końcu dołączyłby do Avengers. W najlepszym wypadku dostalibyśmy 13-odcinkowy serial. Cieszcie się więc tym co macie anie tylko narzekacie i narzekacie.

Vexes

a czemu on ma upasc np daredevil jest w mcu a nalezy do street level kiedy avengers walcza z kosmitami on moze zajac sie oczyszcznaniem ulic marve tylko wzmocnilby spidera

ocenił(a) film na 7
Vexes

Ale bredzisz koleś... Marvel zrezygnowałby ze swojego zdecydowanie najbardziej rozpoznawalnego superbohatera? Nie wydaje mi się...

ocenił(a) film na 8
GreenNinja150

wydaje mi sie ze to nie kwestia sprzedania praw, ale powrotu praw do marvela. kiedy marvel sprzedawał dawien dawno prawa do swoich postaci zaznaczał ze jezeli filmy nie bedą wychodzić regularnie to prawa do nich wrócą. dlatego amazing spiderman musiał wyjsc tak szybko, wiec cienka fabuła to wina pisanego na kolanie scenariusza, w drugiej części widać poprawe i jestem ciekaw jak zostanie poprowadzona ta seria, mam nadzieje ze nie pójdzie za głęboko w pastiż :)

ocenił(a) film na 7
GreenNinja150

Spajdej w Avengers to by było coś. Ja jednak wolałbym, żeby dokończyli tę trylogię, która nabrała kolorów w 2-ce. Dajmy im jeszcze szansę. :>

GreenNinja150

[ http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=108786 ]