7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

W drugiej części zobaczyliśmy Zielonego Goblina, Electro i przez parę minutek Rhino. Najprawdopodobniej w trzeciej części (o ile powstanie ten film i będzie tam Zlowroga Szóstka), pojawi się Goblin, który stworzy SS. W skład drużyny wchodzą najprawdopodobniej:
1. Green Goblin (wiadomo, powiedział o tym pod koniec filmu).
Wyrzucam Rhino. Prawdopodobnie zostanie pokonany przez Spideya i poslany za kratki.
2. Doctor Octopus (Gentleman przechodzi obok gabloty z mackami)
3. Volture (również w Oscorpie znajduje się gablota z jego skrzydłami)
4. Venom (gablota z symbiontem (nie wiemczy to rzeczywiście był symbiont)
5. Hm... Harry namawia swoją asystentke, Felicie Hardy, aby stanęła po ich stronie i stała się Black Cat.
6. Szósty jest do obgadania.
Druga opcja: Zielony Goblin uwalnia Lizarda z kicia (tak samo Rhino) i tworzy trójkę nowych zloczyńców.

co wy o tym sądzicie? Czy w ogóle ten film powstanie, wystąpi w nim Zlowieszcza Szóstka czy w spin-offie The Sinister Six? Obecnie mój "muzk jest rozje.any"

Komentujcie

ocenił(a) film na 8
Anubius

Wg mnie będzie tak:
1. Goblin
2. Rhino
3. Octopus (Dr. Kawka) - Dlaczego?? 1- Macki (OsCorp), 2- ma podobne okulary to Octopusa z serii Raimiego, 3- Jest naukowcem.
4.Vulture (skrzydła)
5.Lizard (scena po napisach, gdzie Fries spotyka się z nim - 1 część)
6.Black Cat (Felicia)- zostanie namówiona przez Harrego, a później pomoże spider-manowi.

kapsel97

No chyba tak napisałem. Rhino i Jaszczur - postacie do omówienia. ..

ocenił(a) film na 8
Anubius

No tak, a jeżeli chodzi o film to raczej powstanie...

kapsel97

Z drugiej strony... Ta maska (zapowiedź Msterio lub Chameleona) bardziej przekonuje mnie do Black Cat :/

ocenił(a) film na 8
Anubius

No też możliwe, tak naprawdę to chwilę obecną wszystko jest możliwe.
Może byc tak, że nawet nie wykorzystają wszystkich gadżetów z OsCorp i dadzą jakieś inne postacie...

kapsel97

The amazing spider-man ma być odświeżony a więc ?

ocenił(a) film na 8
Dydekkos

Na razie "ma być", poczekajmy, a jak tak to lipa...z pewnego punktu widzenia, bo najlepiej byłoby dokończyć trylogie, dopiero potem zrobić remake, który byłby już w uniwersum Marvela i wtedy moze powstałaby najlepsza seria o Spider-manie.

kapsel97

Podobno Maguire ma wrócić do roli Spidey'a, albo zastąpić Garfielda Drakem Bell.

ocenił(a) film na 6
Anubius

Co do Lizarda to wątpię w finale jedynki nawrócił się , w trójce mógł by połączyć siły ze spider manem w walce ze sinister six

uroboros_4

Tak, nawrócił się, ale po napisach końcowych przyszedł do niego Fries, więc Jaszczur rzeczywiście może powrócić do Spider-Mana.