...taki ms podobno być tytuł nowego filmu. Według newsa, który dziś się pojawił zobaczymy w nim doświadczonego już bohatera, walkę z Sinister Six i Iron Mana. Jak wam się podoba taka wizja nowego spider-mana ? Co chcielibyście zobaczyć w filmie?
Nie podoba mi się nazwa spectacular, spektakularny, ciekawe czy to będzie spektakularne, poprzedni miał być niesamowity a był spaprany... jak to nie wyjdzie znów będzie reboot, i pewnie będzie gwiazdorski spider man
Jak Marvel zdecydował się na współprace z SONY i myśli o całkowitym wykupieniu w przyszłości tej postaci, to chyba oczywiste, że nie pozwoli na kolejny w przyszłości reebot. Nie ma miejsca na coś takiego jak reebot w MCU :)
w sumie masz rację :) ale niezapominajmy że Sony ma większy wpływ na film w dalszym ciągu :P
Marvel wypożycza sobie Spider Mana kiedy chce. Kevin Feige jako producent, który zapewne będzie miał decydujący głos. Akurat w tym filmie więcej zależy od Marvela, mimo że o tym nie mówią :)
Jeśli masz rację, to pierwszy raz mogę być wniebowzięty filmem, ponoć jeszcze ma być Iron Man wiem że to plotka, ale jeśli będzie to to nie ma bata się nie udać :)
Wiem,wiem. Ale sinister six i iron man nie brzmi jakoś wiarygodnie, ciężko będzie coś takiego zmieścić w 2 godzinnym filmie.Teraz to jakaś bitwa na plotki o Spider manie. Na temat aktora, koloru skóry i postaci jakie tam wystąpią ;) Pamiętam plotki, że Iron Man będzie w Strażnikach. 
Co jeden portal to lepiej.
Znaczy wiem że póki co są to spekulacje/plotki, więc póki co się nie napalam, ja ogólnie Hulka chciałbym zobaczyć w strażnikach galaktyki :) coś słyszałem że niby ma być, ale czy to prawda nie wiem. No nic przed nami teraz Avengers AOU także na tym trzeba się skupić :)
Ciekawe jakie niespodzianki w AOU planują. Nie zdziwię się jak nam mignie Black Panther albo inne postacie. 
Stark i Peter byli by zbyt podobni. A taki Hulk wpasowałby się idealnie.
To już nie jest kwestią,co by się chciało zobaczyć w tym filmie, bo nie ma już co nowego pokazać. Żarty, bujanie się na sieci, problemy z dojrzewaniem, walka z jakimś randomowym przeciwnikiem, dołączenie do składu Avengers i: żarty, bujanie się na sieci... 
Wszystko co miało być pokazane - zostało pokazane, teraz jest już tylko odcinanie kuponów i czerpanie z pierdyliarda komiksów,aby zadowolić czytelników każdego z nich. I tak ktoś się tam ucieszy,bo zobaczy pelerynkę z sieci pod ramionami Spidermana,bo oglądał serial z podobnym jego wizerunkiem w młodości. Innym razem ktoś się ucieszy jak pojawi się Spot, bo to jego ulubiony villain Spideya i zna go z kart komiksu jakiegoś tam.
Lepszy byłby tytuł "Web of Spider-man" ale i tak czekam. Spider-man zasługuje na porządny film, jest to najbardziej pokrzywdzona postać, szczególnie gdy ma tak sporo świetnych historii od "luzackich" typowych dla jego postaci, aż po mroczne rodem z Batmana, które mogłyby dostać kategorię R. Jednak raczej ich nie zobaczymy od kiedy Disney współpracuje z Marvelem. Nie wiem czy by przeszedł SHED, w którym Lizard zjada własnego syna.
Lizard zjada własnego syna? W jakim to komiksie było? Scena jak z jakiejś mitologii.