Pełny skład Sinister Six to : Jaszczur, Electro, Rhino , Goblin , Octopus i Vulture.
Skład nie został jeszcze przez Sony ogłoszony, więc ta lista nie jest oficjalna.
Electro i Jaszczura można odrzucić na start, bo występowali w poprzednich filmach. 

Patrząc na profil tego co dzieje się w Oscorp myślę iż mogą dorzucić skorpiona, który był członkiem sinister 12
Tak naprawdę nie wiadomo:) 

Goblin jest najbardziej prawdopodobnym członkiem, bo to na jego polecenie Fiers (gość w kapeluszu) gromadzi Sinister Six. 

Reszta to gdybania fanów, ale studio nie potwierdziło składu. To, że w TASM2 pojawiły się jakieś easter-eggi odnośnie postaci Octopusa czy Vulture, a wcześniej przedstawiono Rhino, Electro i Jaszczura wcale nie oznacza, że będą oni członkami Sinister Six...
Właśnie zadałem film i o dziwo fiers mówi że znalazł siedmiu kandydatów. A więc kto jeszcze się pojawi? Venom? Carnage? Kraven?
mogę powiedzieć jedno prawdopodobnie skład będzie taki : 
Carnage , Kraven , Vulture , Rhino , Octopus , Goblin ;) 

a jeśli chodzi o Venom-a to ma być prawdopodobnie po wydarzeniach w The Amazing Spider-Man 3 i będzie mowa zwiastun Venoma pod koniec 3 części The Amazing Spider-Man ;) 

Tylko jest tak że nie wiem dokładnie ale jeśli mam być szczery to wszyscy w The Amazing Spider-Man 3 dowiedzą się że Spider Manem jest Peter Parker (przecież Harry Osborn wie że to Peter więc napewno wszystkim powie by zniszczyć jego rodzinę , chyba że ma trochę szacunku Harry Osborn do swojego byłego przyjaciela Petera) 
Jak dla mnie to sam Peter Parker na Sinister Six nie wystarcza i prawdopodobie sprzymierzeniec się pojawi - jak dla Mnie (Flash) 
lecz przewaga i tak jest po Sinister Six ;/