7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Wróg

użytkownik usunięty

Widziałem 1 jedyny plakat i wrogiem podobno ma być misterio

ocenił(a) film na 7

daj linka

użytkownik usunięty
szymonzieba1409

wpisz w google the amzing spider-man 3

ocenił(a) film na 7

to fejk teraz każdy może taki plakat w jakimś programie zrobić moim zdaniem w trójce będzie sinister six i to chyba już oficjalne ;)

użytkownik usunięty
szymonzieba1409

Bardzo możliwe. W tas2 widać 6 bram a sinister six sama nazwa wskazuje six (6) w sinister six bedzie moim zdaniem vulture octopus goblin rhino electro i chyba ktoś dołączy.

ocenił(a) film na 8

Jaszczur się wydostanie i dołączy. Lub może ci z 2 cześci.

użytkownik usunięty
kamil98760

Nie. Sinister Six będzie takie na 99%: electro, rhino, goblin, vulture, doc ock i venom.

ocenił(a) film na 8

Skąd oni się wezmą? W 2 części coś będzie?

użytkownik usunięty

Do szustki to raczej jeszcze daleko co najwyzej poznamy Sandmana Misterio i Voulture albo Kravena upchanie wszystkiego naraz strasznie zubozylo by fabule moim zdanie wystarczy ze zrobili to z Rhino pod koniec 2 .Kazda z tych postaci ma barwna Historie swietokradztwem bylo by ich jej pozbawic

użytkownik usunięty
Sabcio1234

Sandamana, mysteria i kravena nie będzie w sinister six. to jest sinister six venom, vulture, doc ock, rhino i nie wiem. zielony goblin i electro umrą chyba w tej części chyba że nie to ta dwójkado tej czwórki i powstanie sinister six.

Mysterio Vouture i Skorpion juz sa potwierdzeni w kolejnej czesci Spidera czyli wychodzi na to ze bedzie to prawdziwe Sinister Six

ocenił(a) film na 6

To po co wypowiadasz się jak nie wiesz. Chwilę wcześniej jedno, potem na odwrót nonsens. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu milcz. Będzie to korzystne dla wszystkich, a ty otrzymasz odrobinę czasu nad nauką języka polskiego.

Na tą chwilę Vulture i Doc są 100% pewni, a Goblin bardzo prawdopodobny, kto poza tym? Nie wiadomo, ale właśnie Skorpion czy Mysterio mnie nie zdziwią, pasują do serii techno-łotrów. Poza tym po to będzie samodzielny film dla Sinister Six, żeby dostali odpowiednio dużo czasu antenowego...

jesli chodzi o venoma to woli on raczej sam dorwac spidermana a co z lizardem przeciez go nie zostawia

Przecież electro zginął

wolverine11

a malo razy w komiksie powracal cos wymysla i powroci

marvelstudios

A rhino myślisz ze powróci? Jestem też piwny że będzie kraven

wolverine11

rhino na pewno powroci moze juz nie w tym pancerzu ale jako mutant wtedy bedzie silniejszy a skoro chca zrobic sinister six to electro musi zyc

marvelstudios

elektro przeżyje. Przecież to czysta energia/elektryczność. Może np zmienić nosiciela albo coś w tym rodzaju, a serio myślisz że jest szansa na rhino mutanta?

wolverine11

no skoro w komiksie tak bylo to czemu nie w filmie

użytkownik usunięty
wolverine11

Elektro umarł. Elektro był jak bateria. Za bardzo się naelektryzował i wybuchnął.

ocenił(a) film na 6

Teoretycznie, bo twórcy mogą wymyślić cokolwiek. Nawet to, że Dżentelmen wziął tą baterię, która odpadła mu z głowy i odratował z niej jakoś Elektro. Mówię teoretycznie, bo przy takiej ilości wrogów będzie im pewnie trudno opłacić Jamie Foxx'a, a na pewno nie będzie to specjalnie opłacalne.

ocenił(a) film na 8
Kathlar

Ta bateria to nie bateria, to był czujnik ilości energii, zamontowali mu to chyba później jak chcieli z nim eksperymentować.

ocenił(a) film na 6
Yourin

To prawda, mówię tylko, że w tego typu filmach postacie jak Electro można wskrzesić.

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Nie wskrzeszą. Jest GG, Rhino, Doc Oc, Vulture jako pewny skład i 4 opcje do niego. Wpychanie Electra mija się z celem przy tak dużym natłoku postaci

ocenił(a) film na 6
marvelstudios

I znowu piszesz głupoty.
Nijak Elektro nie jest potrzebny do SS, wręcz przeciwnie.
Rhino mutanta też nie będzie. Zbroja była w Oscorp i jako kandydat do SS ją otrzymał. Poza tym przez 99% komiksu Rhino mutantem nie był więc nie ma powodu by mieli modyfikować to w filmie...

Dealric

electro faktycznie nie bedzie ale maja byc kameloeon i kraven http://www.filmweb.pl/news/Ujawniono+bohater%C3%B3w+%22The+Sinister+Six%22-10451 8
1 obrazek green goblin
2 doc o.
3 rhino
4 vulture
5 kraven
6 kameleon

ocenił(a) film na 6
Dealric

Electro ma o tyle łatwiej, że jego geneza została już opowiedziana. Mając tyle postaci, to jest duży plus. Jednakże nie wierzę w tą teorię, myślę, że zarówno on jak i Lizard nie wrócą.

ocenił(a) film na 6
Kathlar

Nie ma powodu by ich przywracać biorąc pod uwagę ograniczony czas ekranowy.
A od genez Sinister Six będzie Sinister Six

ocenił(a) film na 6
Dealric

Mówię tylko, że dużo łatwiej jest opisać genezę 4 postaci niż 6. Też nie uważam, że oni powrócą, więc przestań się mnie czepiać.

ocenił(a) film na 7
marvelstudios

electro zginal bo nawet pokazali jak ten plastik z jego glowy spadl i jego wskaznik zmalal do zera

ocenił(a) film na 7

Na venoma za wcześnie. on potrzebuje osobnego filmu. może zrobią coś o venomie i carnage'u (powiedzmy 5 części), a sinister six wsadzą do 4 części, jak już będzie więcej złoczyńców

użytkownik usunięty
Wlad_Palownik93

W 2 części zaczęli realizować projekt sinister six.

ocenił(a) film na 6

Dupa nie pewne...
Wręcz pewne, że takie nie będzie, ale po co myśleć;d

Dealric

venoma tez chyba nie bedzie on woi rozwalic pajaka sam jak zrobia mu solowy film to chce zobaczyc tez carnage

ocenił(a) film na 10
szymonzieba1409

Sinister Six jest w każdej części po przedstawicielu lub dwóch a w grupie będą w swoim własnym filmie tak jak Avengerzy.

ocenił(a) film na 8

Pisali i to niedawno , arnold ma grać zły charakter

Goblin na 100 % , Rhino na 100 % ,Vulture i octopus na 100 % . Teraz zostaje jeszcze 2 i albo to bedą ci co byli już w serii amazing Spiderman czyli lizard i altair smythe(był przez moment w amazing spiderman 2 http://www.filmweb.pl/news/Kolejny+przeciwnik+Spider-Mana+ujawniony-102343 ) albo jacyś inni 2.Jeszeli ta druga opcja to mam nadzieje na Mysterio i Skorpiona bo o venomie podobno ma byc oddzielny film :P

ocenił(a) film na 10
Kubosorek120

Sądząc po filmie Octopus na 100%

ocenił(a) film na 6

To już jest pewne, Sinister Six składa się z: Green Goblin, Rhino, Craven, Vulture, Dr. Octopus i Mysterio/Kameleon.

użytkownik usunięty
Kathlar

No wiem.

Kathlar

wrogiem czytałem że będzie kraven

ocenił(a) film na 6
Sidney_plaszczykowski249

Literówka z mojej strony.

Sidney_plaszczykowski249

ale chciałbym żeby była silk