7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Ja bym stawiał na Cletusa Kassady'ego. A kto by go grał? Jim Carrey!
Pamiętacie jak w Batman Forever grał Człowieka Zagadkę? Cudnie! Poza
tym ten aktor jest taki śmieszny, a jakby zagrał seryjnego mordercę z
dużymi zaburzeniami psychicznymi? Nie wiem... Druga opcja to ten gościu
ze skrzydłami ptaka... jak mu było? Lub poprostu kontynuacja walki z
Rhino :)

Anubius

Harry na końcu mówił o zbieraniu kilku ludzi, więc strzelam, że złoczyńców będzie kilku :)

horror_queen

byłoby super gdyby Cletusa Kassady'ego, ale wręcz oczywistym jest, że zbierają ekipę Sinister Six i Gentelman przechodził obok macek Octopusa, skrzydeł Vulture'a i zbroi Rhino. Rhino już się pojawił i będzie w 3 części jak i zapewne tych co już wymieniłem i do tego możliwe, że dojdzie symbiot jak w tym trailerze (0.51s): https://www(kropka)youtube.com/watch?v=0qjJNPqVwsE

Erigone13

Ale w sumie w tym trailerze dużo jest scen, których w filmie w ogóle nie było

Erigone13

Ale na kanale yotubera (SevenWebNews) jest filmik na którym Gentleman przechodzi również obok zbiornika z jakąś mazią. Symbiot? Możliwe. .. Jeśli pojawią się Octavius, Volture, Carnage; Rhino, Goblin i Venom (nie wydaje mi się żeby pojawił się Cletus bo w końcu symbiot wydawał się być czarny :() to będę przeszczesliwy. Ciesze się również za to, że w grze TASM2 pojawił się Carnage. Tak, to samo byloy w przypadku GTA V. Również nie wykorzystali scen z trailera w grze :)

Anubius

Sorki. Nie do czytałem twojego komentarza :)

ocenił(a) film na 8
Anubius

Według mnie na 100% w trójce będą Green Goblin, Rhino, Octopus, Vulture i Venom. Carnage może będzie w czwórce.

horror_queen

Sinister Six ... Mam nadzieje że będzie Kraven !

ocenił(a) film na 6
Anubius

Podejrzewam Venoma jako głównego wroga(a w jego solowym filmie widziałbym Carnage'a) i epizodycznie Rhino.
Cały 'Sinister Six' będą mieli własny film, więc pewnie w trójce ich nie będzie, no poza Rhino.

użytkownik usunięty
Anubius

Bardzo mało prawdopodobne. Żeby był Cleatus/Carnage musi być Venom, a na tego drugiego stawiałbym w czwórce. Po za tym w trójce jest już prawie, że pewne Sinister Six.

ocenił(a) film na 9

Przecież 3 cześć może pokazac, że przez cały film będą szukać ludzi do grupy plus jakieś inne wątki jak pojawienie się M.J,Eddiego i rozwinięcie postaci Które były krótko w 2.. Nie wiem czy będzie symbiot, bo już był w 3 części u Ramiego i chyba takiego nawiązania nie będą chcieli. Chyba, że pojawił by się na chwilę.

użytkownik usunięty
pacific_2

W trójce będzie sinister six. http://www.filmweb.pl/news/Ujawniono+bohater%C3%B3w+%22The+Sinister+Six%22-10451 8
Czytajcie newsy...

ocenił(a) film na 9

Tez czytaj... I jest na innych portalach,że to nie oficjalna wersja.. Ze to jest sugerowanie czego widzowie mogą oczekiwać co do składu.
I nie pisałem,że nie będzie 6 w trzeciej części.. Tylko ze może być.pokazane jak ich zbiorą, a nie sama walka między nimi a pająkiem

użytkownik usunięty

O Sinister Six było wiadomo od dawna. Nie sądzę jednak, że w trzeciej części będzie taki skład tylko właśnie jak napisali czyli w spin-offie.

ocenił(a) film na 10

Również się z tym zgadzam. Venoma i ewentualnie Carnage'a powinno zostawić na osobną historię, już po walce i zapewne pokonaniu Sinster Six, czyli na spin-off i piątkę??

użytkownik usunięty
mateusi91

Ja bym Venoma dał w czwórce, a w spin-offie jego i Carnage a... Czy coś bo robi mi się już mętlik w głowie.