Prawdopodobnie może się pojawić. W pierwszej części po napisach pojawił się prawdopodobnie właśnie on.
Reżyser już dawno zaprzeczył że w "epilogu" I części pojawił się Norman , lecz następne II ma reżyserować ktoś inny (Nominowany do II złotych malin -.-") Więc nie wiadomo ..
Sorry mój błąd nie doczytałem newsa xD http://www.filmweb.pl/news/Ci%C4%85g+dalszy+przyg%C3%B3d+Spider-Mana+od+tw%C3%B3 rc%C3%B3w+Star+Treka+i+Transformers-84617 Będą nowi scenarzyści a nie reżyser jeszcze raz przepraszam ...
O kurde bo juz sie przestraszylem. Ciekawe ze film jest planowany na maj 2014 ale zdjecia zaczna sie juz w pierwszym kawartale 2013 tzn ze film bedzie ukonczony pod koniec 2013
To nie był Norman, tylko Gentleman. Pojawia się też w 2 części przed napisami i nie ma prawa to być Norman.
Powstanie również na pewno część 3 i tam rywalem powinien być Misterio ,aby nie powtarzać po Spider-man 3 gdyż tam był Venom w części trzeciej więc tu rywalem powinien być ktoś inny, a np. Venom powinien pojawić się w 4-ce 
w 2-ce będzie aż 3-ch rywali to pewne już , Electro , Rhino oraz Green Golbin
według mnie w drugiej części electro będzie głównym wrogiem do tego dojdzie rhino i będą ze sobą współpracować a miedzy czasie norman Osborne zażyje jakiś lek który jak wiemy miał go uzdrowić z choroby bo jest umierający narazie wszystko gra jednak później przemieni się w zielonego goblina i tak jak było z venomem w spider manie 3 zielony goblin porwie gween stacy . po tym hak spider man pokonał dwóch złoczyńców musi zmierzyć się na końcy z trzecim wrogiem walka gween ginie Osborne ucieka no iscena pogrzebu na końcu a w trzeciej spider chce dopaść zielonego no i może do tego drógi wróg jakiś
Spojrzałem na daty premier. Pewnie ta do 3 ulegnie zmianie bo raczej się nie zapowiada na to aby kręcili równolegle tak jak np. Matrixy 2-3.
http://marvelcomics.pl/news/index/id/21218/Przecieki-fabuly-%22Spider-Mana-2%22 

raczej w drugiej green goblin się może pojawić ale tylko po napisach końcowych
dopiero co nie dawno te info zostało ukazane wiec na początku nie mogłem go umieścić :)