7,2 177 tys. ocen
7,2 10 1 177133
7,1 58 krytyków
Spider-Man: Homecoming
powrót do forum filmu Spider-Man: Homecoming

Studio przesunęło datę premiery na 2018... Myślicie, że będzie kolejny reboot? Bo pewnie 4. część
raczej nie powstanie.. Nie wiem jak wy ale wg mnie dobrym pomysłem byłoby zrobienie serialu o
Pająku

ocenił(a) film na 7
Rush_only

http://www.hollywoodreporter.com/news/marvel-snaps-up-old-spider-720776 z tego co zrozumiałam z tych informacji trzecia część ma wyjść 10 czerwca 2016, a czwarta 4 maja 2018, ale nie wiem, może źle zrozumiałam, jakby co to mnie poprawcie ;)

ocenił(a) film na 8
xcattx

"Sony announced it was delaying The Amazing Spider-Man 3 from 2016 to 2018 (no new date was set). At the same time, the studio quietly vacated the May 4, 2018, released date previously occupied by The Amazing Spider-Man 4.
Instead, Sony will release Spider-Man spinoff The Sinister Six on Nov. 11, 2016."

ocenił(a) film na 7
Rush_only

Aha, no to nie doczytałam, wybacz ;) kijowo w takim razie, że tak to ujmę.

ocenił(a) film na 5
Rush_only

Jest, to najgorsza informacja jaką przeczytałem od dłuższego czasu. Nie spodziewałem się, że studio podejmie tak drastyczne kroki wobec nowego pajączka. Za grosz szacunku wobec fanów, tylko przelicznik dochodowy się liczy. Moim skromnym zdaniem, seria Amazing jest najlepszą, jaka do tej pory powstała o Spider-manie. Uśmiercenie Gwen (bardzo smutne, dla wielu wręcz nie zrozumiałe) było nieuniknionym ruchem ze strony twórców, gdyż na kartach komiksów, również takie wydarzenie miało miejsce. Zarazem wprowadziło, to do filmu jeszcze większej dramaturgi i przybliżyło serię jeszcze bliżej do oryginalnego komiksu. Po premierze dwójki mocno czekałem i wciąż czekam na kolejną odsłonę,by móc się dowiedzieć jak Peter radzi sobie bez Gwen i w jaki sposób będzie się rozwijać znajomość z Mary Jane. Niestety z dwuletniego czekania, zrobiło się czteroletnie. Trzeba pisać jakąś petycję do studia, by zmienili swoje plany i wrócili do poprzedniego planu, wydania The Amazing Spider-Man 3 w 2016 roku.

ocenił(a) film na 7
Valmont_3

Ale to przesunięcie zależy chyba od pieniędzy studia i dlatego podjęli taką decyzję. Wydaje mi się też, że jeżeli sony stoi słabo to może sprzeda prawa do spider mana marvelowi. Ale to są tylko moje domysły :D ale fajnie byłoby zobaczyć Petera z avengersami :D

Rush_only

Kurcze, może o jeszcze więcej lat, jak Andrew będzie mieć 40 na karku... Jestem szczerze mówiąc zaskoczona.