Woke agenda>rasizm Z dwojga złego lepiej w te stronę. Poza tym ona miała białego chłopaka który umarł ale to trzeba by obejrzeć film.
WOKE to rasizm w czystej postaci. Nie liczysz się TY, tylko jaki masz kolor skóry. Definicja faszyzmu.
co? przecież tam nie ma słowa na temat koloru skóry, relacja między Gwen a Milesem wynika z tego, jacy są, a nie z tego jaki kolor skóry mają. Liczysz się TY, a nie to jaki masz kolor skóry
Słowa nie powiem. I jeśli film jest naprawdę tak dobry jak mówią, to daję maksymalną ocenę 5.
Woke agenda mnie wkurza, ale doszukiwanie się woke agendy we wszystkim dookoła wkurza mnie jeszcze bardziej. Twój temat/komentarz jest rasistowski i tyle.
Kolejny rasistowski komentarz. Nie rozumiesz co sam piszesz? Problemem nie jest rasa, ale problemem są wartości i zachowania danej osoby. Jeśli osoba czarnoskóra wychowała się w danej społeczności i akceptuje przyjęte tam normy społeczne to rasa nie ma żadnego znaczenia. Uważanie osoby czarnoskórej za kogoś gorszego albo za jakieś zagrożenie tylko dlatego, że jest czarnoskóra jest szczytem głupoty. Zupełnie inną sprawą są imigranci, którzy docierają do Europy z zupełnie innych części świata i nie chcą przestrzegać naszych zasad. To jest złe i na to nikt nie powinien się zgodzić. Nie ze względu na rasę, ale ze względu na bezpieczeństwo naszych dzieci. A problem z dzietnością poszczególnych narodów europejskich wynika stąd, że duża część kobiet nie chce rodzić i wychowywać dzieci. Co gorsze niektóre z nich są gotowe na zabicie własnego dziecka rękami aborcjonisty. Promowanie czegoś takiego jest woke agendą, której nienawidzę, ale to się nijak ma do filmu. Film jest po prostu świetny.
Jako uzupełnienie mojego wpisu dodam, że film jest zaprzeczeniem aborcyjnej woke agendy, ponieważ jeden Spider-man jest ojcem, a pewna Spider-woman jest w ciąży.
I jeszcze jedno: mam trójkę dzieci – 14 lat, 8 lat i 16 miesięcy. A ty? Ja nie piszę rasistowskich komentarzy, lecz działam.
Dlaczego piszesz rasistowskie komentarze? Dlaczego wspierasz rasistowskie wytwórnie i rasistowskie filmy? Dlaczego jesteś faszystą?
". Uważanie osoby czarnoskórej za kogoś gorszego albo za jakieś zagrożenie tylko dlatego, że jest czarnoskóra jest szczytem głupoty."
Gdzie ja to napisałem? wskaż takie miejsce? dlaczego projektujesz swoje faszystowskie poglądy na mnie? Ja nigdzie nie napisałem, ze ktoś czarny jest gorszy. To są twoje słowa. Każda społeczność musi dbać o swoje przetrwanie, inaczej zniknie. Robią tak Żydzi, którzy przetrwali dzięki temu tysiące lat - nazwiesz ich rasistami? Robią tak narody azjatyckie - dbają o swój kraj i swój naród. Również czarni są bardzo zamknięci i nie pozwalają na związki mieszane. Czarna dziewczyna z białym facetem nie są mile widziani wśród czarnych. Miałem znajome dziewczyny Łemki - ich rodzice nie pozwalają na mieszane związki. Jeżeli zaczną się mieszać to znikną. Zniknie kultura i język. To dlatego zaatakowano Europę i USA. Za 100 lat biali i ich kultura całkowicie znikną.
Ja nigdzie nie napisałem, ze ktoś czarny jest gorszy.
Napisałem coś przeciwnego. "Tylko biali nei mają poczucia godnosci."
Hinduska w filmie miała chłopa hindusa. Biały Spider-Man miał białą żonę i białe dziecko.
Gdyby wszystkie związki w filmie było mieszane to mógłbym się doszukiwać jakieś agendy, ale tak nie było.
Dodatkowo nic tu nie było wymyślone lub dodane na potrzeby filmu (w kwestii poprawności politycznej). Chyba, że doszukujesz się ukrytej agendy w komiksach, ale w takim razie zapraszam do psychiatry. Rasizm na dłuższą metę szkodzi zdrowiu.
Jeżeli uważasz, ze promowanie na siłę mieszanych związków ubzdurało mi sie w głowie, to tobie psychiatria nie pomoże. Medycyna nie ma lekarstwa na brak inteligencji. Rasizmem jest takie właśnie sterowanie widzami i pranie mózgów młodym ludziom. Zobacz jakikolwiek katalog domu mody, albo sklepu typu IKEA. Rasizm też im na dłuższą metę zaszkodzi.
Twierdzę tylko, ze doszukujesz się w filmie czegoś czego tam nie ma. Były również pary niemieszane. I nikt nie wywyższał jednych związków ponad inne.
A niestety ty wywyższasz czystość rasową ponad związki mieszane co jest podręcznikowym rasizmem..
Kocham czytać te spłakane wpisy ciemnogrodu pod tym filmem XD Gość obejrzał w całości pierwszą część z czarnym protagonistą, zobaczył plakat drugiej części z niezmiennie czarnym protagonistą, wydał swoje zarobione pieniądze na bilet do kina i siedział w nim przez ponad dwie godziny, po czym jedyne co umie wyciągnąć z filmu to to, że związek budujący się między dwoma głównymi bohaterami od początku pierwszej części to tak naprawdę woke agenda i spiderman multiwersum chce mu zanihilować białą rasę. Nie zmieniajcie się nigdy wykopowicze, świat bez was byłby taki nudny
Nie no, miles morales i gwen stacy prowadzą do wyginięcia białej rasy na świecie. Rozumiem powagę problemu typie, to jakaś tragedia co się dzieje z tym światem
A ja czekam na jakiś film o 3Rzeszy gdzie będą grali kolorowi aktorzy. Wuj Adolf murzyn...to by było.
oglądałeś film? jedyna rzeczywista para tam to Peter Parker i Mary Jane, obydwoje białasy
o nie xD czarni i biali jak są razem to agenda a jak zawsze są tylko biali to już niby normalne xd