6,7 159 tys. ocen
6,7 10 1 159347
6,4 41 krytyków
Spider-Man 2
powrót do forum filmu Spider-Man 2

-profesorze, jak to wyłączyć?
-hahaha <łapie spajdiego za szyje> zabije cie
-profesorze, mówiłeś by wykorzystywać inteligencję w dobrym celu
-a no tak, zapomniałem. Sorki za to, że przez 1,5 godziny niszczyłem miasto. To tego... ej, macki, zostawcie go... macki, macie się mnie słuchać!!! MACKI STOP!! DALEJ DALEJ MACKI GADŻETA!!!

więcej konkretów? Nie chce mi się pisać. Dziwi mnie tylko, że oglądanie kreskówki animowanej jest uznawane za dziecinne a oglądanie kreskówki nakręconej z żywymi ludźmi i komputerowymi modelami już nie jest. To jest moja zagadka na dzisiaj...

MegaSzczota

:D Nie znam odpowiedzi.

ocenił(a) film na 6
Jorjan

też nie znam niestety

ocenił(a) film na 2
MegaSzczota

Kreskówka nieanimowana, to chyba obraz? ;)
Ale definiowanie adresatów filmu na podstawie tego, czy to animacja, czy film z aktorami to oczywiście kompletna głupota i ignorancja.
Nikt poważny chyba inaczej twierdzić nie może.

Co do samego filmu...
Żenada. Z tego co pamiętam - animowana wersja spider-mana nie była taką dziecinadą i chlapała pretensjonalnością na wszystkie strony (ale to było jakieś 20 lat temu, więc pewnie inaczej to się pamięta).
O komiksie nie wspominając (którego nigdy nie lubiłem raczej).

A plusy?
Nie jest to Kac wawa...

2/10

ocenił(a) film na 4
addam23

nikt poważny inaczej nie twierdzi? Z tego co widzę to cała masa osób właśnie tak uważa. Jak leci spiderman animowany to nikt go nie ogląda, "kreskówki są dla dzieci". Jak polsat wypuści obraz to od razu kilka mord się rzuci.

najgorszy w tym filmie chyba był ten nudny motyw gdy straacił moc. I to przedszkolne filozofowanie na jego temat. Chociaż nie, wątek z MJ był nudniejszy.

ocenił(a) film na 2
MegaSzczota

Są to więc ludzie niepoważni ;)

ocenił(a) film na 4
addam23

wkurza mnie, że ludzie tak się dają wodzić za nos. To stwarza dobre warunki dla ustrojów totalitarnych...(tak offtopem troche)

ocenił(a) film na 8
MegaSzczota

Wyjdź

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

...?

ocenił(a) film na 7
MegaSzczota

Właśnie. Wyjdź. Skoro nie potrafisz docenić tak dobrego filmu, tylko walić jakieś teksty z dupy to lepiej się nie udzielaj na tym forum.

ocenił(a) film na 4
Heller1304

....?